Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

MEMİŞ ÇELİK TARİH YAZDI!

Ak Parti kurulduğu günden bu yana ikinci kez üst üste aday olan Belediye Başkanı Memiş Çelik, Ak Parti’li Belediye Başkanı olarak adeta tarih yazdı. 9 Aday adayının bulunduğu Ak Parti’de Memiş Çelik ikinci kez Belediye Başkan Adayı oldu.
Kamuoyunun merakla beklediği Ak Parti’nin İlçe Belediye Başkan Adayı kim olacak sorusu yanıt buldu. Mevcut Belediye Başkanı Memiş Çelik ilçemizde bir ilki yaşatarak ikinci kez Belediye Başkan adayı oldu.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere yaklaşık 3 ay kala AK Parti Ankara İlçelerinin Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. ATO Comgresium’da yapılan Aday tanıtım toplantısında İlçemiz Belediye Başkan Adayı olarak 5 yıldır İlçe Belediye Başkanlığı yapan Memiş Çelik’in ismi açıklandı.
ÇELİK TARİH YAZDI!
Mevcut Belediye Başkanı hariç 9 kişinin aday adayı olduğu Ak Parti’de ikinci kez üst üste Belediye Başkan adayı olan Memiş Çelik bu yönü ile Ak Parti’de adeta tarih yazdı.
EVREN’DE ÜNSAL’LA DEVAM
Öte yandan Evren İlçesinde de yine Mevcut Başkan Hüsamettin Ünsal yeniden Belediye Başkan adayı oldu. Bir önceki dönem Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci’nin de aday adayı olduğu Ak Parti’de Mevcut Başkan Hüsamettin Ünsal ikinci kez Belediye Başkan adayı gösterildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat