Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Mustafa Alıcı Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği İçin İstifa Etti

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığında değişim oldu ve CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı olduğundan Başkanlığı bıraktı.
Boşalan CHP İlçe Başkanlığına da İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güçlü getirildi.
CHP İlçe Başkanı olarak atanan Hüseyin Güçlü de, bir basın açıklaması yayımladı.
Açıklamasında; “İlçe başkanlığım döneminde; sen ben yok, biz varız.”diyen Güçlü’nün açıklamasının tamamı ise şöyle;
“Şereflikoçhisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetim kurulu üyelerimizin tercihi ve parti üyelerimizden aldığım güçle Şereflikoçhisar Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı olarak atandım.
Bu onuru ve sorumluluğu taşımanın heyecanı içerisindeyim.
Partimize, ilçemize ve ülkemize daha iyi hizmet etmek adına yönetim kurulumuzla birlikte var gücümüzle çalışacağımızı bilmenizi isterim.
Önümüzdeki belediye seçimlerinde Belirlediğimiz Aday ile “SIKMADIĞIMIZ EL ÇALMADIĞIMIZ KAPI KALMAYACAK”
Parti kapılarının ardına kadar açıldığı, herkesi kucaklayan, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan bir yönetim anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz.
İlçe başkanlığım döneminde; sen ben yok, biz varız.
Seçim sürecinde destekleriniz, demokrasiye olan inancınız ve birlik beraberlik içerisinde geçen bu süreç, partimizin gücüne bir kez daha güç katacaktır.
Önceki İlçe Başkanımız Mustafa Alıcı’ya partimize sağladığı katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Bundan sonraki süreçte de birlikte omuz omuza dayanışma içerisinde, daha güzel yarınlara yürüyeceğimize inanıyorum.
Bu süreçte tarafıma katkı sağlayan, destek veren tüm partililerimize ve Şereflikoçhisar halkına teşekkür ediyorum. Birlikte daha aydınlık ve adil bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.
Saygılarımla…”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat