Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Milli Halterci Halil Mutlu gençlerle buluştu

Dünya ve Olimpiyat şampiyonu eski Milli Halterci Halil Mutlu, İlçemize geldi ve Gençlik Merkezi salonunda bir araya geldiği gençlerle söyleyişi yaptı. Söyleyiş programında; gençlerle tecrübelerini ve anılarını paylaşarak “Hiçbir zaman vazgeçmeyin” tavsiyesinde bulunan Halil mutlu, Kaymakam Zafer Engin’i de ziyaret etti.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Burak Kocabeyoğlu’nun organize ettiği programda gençlerle bir araya gelerek, “Hiçbir zaman vazgeçmeyin” diye tavsiyede bulunan Halil Mutlu, söyleşinin ardından Kaymakam Zafer Engin ile Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan’ı da ziyaret etti.
Gençlik Merkezi salonunda gençlerle bir araya gelen eski Milli halterci Halil Mutlu, gençlerle söyleyişi yaptı.
Söyleyişi programına; İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Burak Kocabeyoğlu, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz, Ak Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Rıdvan Cafer Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile gençler katıldı.
GENÇLERLE SÖYLEYİŞİ
Gençlik Merkezi salonunda gençlerle bir araya gelen eski Milli halterci Halil Mutlu, gençlerle söyleyişi yaptı.
Gençlerle tecrübelerini ve anılarını paylaşan Halil Mutlu’ya;
“1- Bir röportajınızda çobanken şampiyon oldum diye bir beyanınız var. Bu soru ile başlayabilir miyiz?
2- Halter ile nasıl ve kaç yaşında tanıştınız? Bu spor benim hayatım olmalı, bunda devam etmeliyim diye kesin kararı nasıl verdiniz?
3- Naim Süleymanoğlu neyi ifade ediyor?
4- İbrahim Elmalı ve Enver Türkileri kimlerdir sizin hayatınızda ki yerleri neresidir?
5- 1989 yılında Türkiye’ye geldiniz bu geliş serüvenininiz nasıl gelişti, neler yaşadınız, Türkiye’de nasıl karşılandınız?
6-ilk altın madalyanızı hangi şampiyona da aldınız, nasıl bir duygu yaşadınız?
7-Unutamadığınız ve sizin için en özel olan şampiyona hangisi biraz bahsedebilir misiniz?
8-Şampiyonalara hazırlanırken ve podyuma çıkmadan önce kendinizi nasıl motive ediyordunuz?
9-Hiç halterden vazgeçtiğiniz bir an oldu mu ?
10 Türkiye’de halter sporunun geleceği hakkında düşünceleriniz nelerdir?
11- İleride sizi Halter federasyonu başkanı olarak görebilir miyiz böyle bir düşünceniz var mı ?
12- Genç arkadaşlara sporda yada hayatlarında başarıya ulaşma konusunda tavsiyeleriniz nelerdir?” soruları yöneltildi. Mutlu’da tek tek soruları cevapladı.
HİÇBİR ZAMAN VAZGEÇMEYİN
Söyleyişinin sonunda “hiçbir zaman vazgeçmeyin. Annem, babam beni hiçbir zaman evladım olarak sevmedi ama 70 milyon bana evladım dedi” diyerek gençlere tavsiyede bulunan Halil Mutlu, şunları söyledi; “Sadece sporda değil ki, normal hayatta da vazgeçmemek en büyük temennimiz bu. Bir başarıya, herhangi bir uğraşta bir işten vazgeçersen zaten başaramazsınız. Benim en çok korktuğum cümlede odur zaten. Vazgeçtim diye karşıdan duymak veya vazgeçtim cümlesi benim ağzımdan çıkması.
Vazgeçmeyeceğiz. Her işi severek yapacağız. Bütün olumsuzluklara rağmen mücadele vereceğiz. Ben şimdi düşünüyorum yaşadığım süre içerisinde bir sürü sıkıntı atlatmışım. Arkadaş dedikleriniz tarafından da bir sürü geriye çekilmişim ama bu zamanlar hiç bunları böyle bilmiyoruz. Keza antrenörler arkamda değil, teknik ekibinin bile benim başarılı olmamam noktasında beni yarışmalarda kandırmış. Mücadeleden asla vazgeçmemek lazım. Böyle bir karaktere sahibim. Hiçbir şeyden vazgeçmedim. Hiçbir zaman gerilere bakmadım. Evet annem babamdan ayrı kaldım ama hiçbir zaman annem babamdan of puh çekmedim. Çektiysem de kendi başıma yaşadım. Annem babam beni hiçbir zaman evladım diye sevemedi ama 70 milyon bana evladım dedi. Annem babam tabiki guru duyuyor farkındayım ama evlatlık namına hiçbir şey yapamadı.”
KAYMAKAM ve İLÇE BAŞKANI ZİYARET EDİLDİ
Söyleyişi programından sonra Kaymakam Zafer Engin ile Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan ziyaret edildi.
Kaymakam Zafer Engin ziyaretinde Halil Mutlu, hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediğini hem de tanışmak istediğini belirttikten sonra kendinden bahsetti. Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Kaymakam Zafer Engin, hayatında başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Kaymakama plaket verildi. Kaymakam Zafer Engin’den sonra Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan’ı ziyaret eden Mutlu, ilçemizden ayrıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat