Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

“Hizıpçi, Yalan, İftiracı Siyaset İlçemizdeki Parti Binasında Bulunan Sobayla Beraber ÇÖPE ATILMIŞTIR”

CHP Yönetim kurulu üyeleri yapmış oldukları yazılı basın açıklamasında CHP’den ihraç edilen İsmet Andaç’a çok sert cevap verdiler. Haksız yere partimizden atıldığını düşünenler bu durumu mahkemeye vererek haklılığını ispat edip partinize tekrar dönebilirler Hizıpçi, Yalan, İftiracı siyaset, ilçemizdeki parti binasında bulunan sobayla beraber çöpe atılmıştır” dediler
Geçtiğimiz hafta CHP’den ihraç edilen İsmet Andaç, CHP İlçe Başkanı ve birkaç kişiyi hedef alan zehir zemberek açıklama yapmış, bir takım iddialarda bulunmuştu. Aynı sertlikte benzer açıklama CHP İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden geldi. CHP İlçe Yönetim Kurulu tüm üyelerinin ıslak imzası bulunan ve Basın yayın ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan İlgili tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi.
“Sevgili yol arkadaşlarımız, Cumhuriyet Halk Partili olmak “İLKELİ SİYASETÇİ” VE “TEMİZ AHLAKLI” insan olmayı gerektirir. Yerel basında İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimizi hedef alarak açıklama yapan kişi ve ya kişiler bilsinler ki bu asılsız konuşmalarla bulundukları siyasi çöplükte boğuldular. Kendini aklı sıra haklı çıkarmaya çalışanlar Kirli iftiralar ile tarafımızı yıpratmaya çalışsalar da bunun bir faydasını göremeyeceklerini bilmelidirler. Haksız yere partimizden atıldığını düşünenler bu durumu mahkemeye vererek haklılığını ispat edip partinize tekrar dönebilirler HİZIPÇİ, YALAN, İFTİRACI SİYASET İLÇEMİZDEKİ PARTİ BINASINDA BULUNAN SOBAYLA BERABER ÇOPE ATILMIŞTIR.
Partimize üye olmak isteyenleri üye yapmayanlar az olsun benim olsun diyenler. Yıllarca yöneticilik yapmış ağabeylerimizi arayarak parti üyeliğinden istifa ettirenler seçim kaybettirenler, koltuk derdinde olanların Partimizde ve gönlümüzde yeri yoktur. Her gün büyüyen ailemizi emeklerimizi doğrularımızı ve yanlışlarımızı sorgulayacak olanlar partimizin üyeleridir, gönül verenlerindir. Yüksek disiplin kurulu tarafından partimizden atılanlar Genel Başkanımız Ve Partimize her lafı sayanların ne hakkidir ne de haddidir. Partimizden ihraç edilen ismet Beyin ilçe yöneticilerimizi zan altında bırakma niyetini kendi ahlakına bırakıyoruz.
Bahsettiği olaylar hakkında açıklama gereği duymamızın nedeni Partililerimizi ve bize gönül veren arkadaşlarımızı bilgilendirmek amaçlıdır. Birilerini muhatap almak birilerinin ahlaki seviyesine düşmek değildir.
İlçe Başkanımızın Taşıma şirketi olduğundan Özel Halk Otobüsü işletmelerinin araştırılmasın konusuna değinmiştir. İlçemizde Halk otobüsü taşıma işinin yıllardır Kimlerde olduğunu herkes bilir İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle yakından uzaktan hiçbir alakası yoktur.
İlçe Başkanlığımızın tadilatı ile ilgili harcamalar konusuna değinen İsmet Bey parti binamıza kendi yöneticilik döneminde bir çivi bile çakmamışlardır. Yönetim olarak geldiğimiz ilk gün yapılan yönetim toplantısında “ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLI OLUR “anlayışı ile ilk işimiz parti binamız yenilemek olmuştur. Genel Merkez ve İl Başkanlığımızdan yapılan yardımlar tadilata yetişmemiş ve bir çok konuda arkadaşlarımız malzeme yardımında bulunmuş, duvar yıkım ve duvar örülmesinde emek vermişlerdir. Emek vermeden oturanların bu durumu anlamaması gayet normaldir. Hiç bir fatura giderimiz a4 kağıdına “temizlik ücretidir” diyerek gider gösterilmemiştir.
Ticari plakalı taksi ile Başkanımızın taksicileri gezmesinin araştırılmasını söylerken İlçe Başkanımızın 2 dönem Şoförler odası başkanlığı yaptığını unutmuştur. İlçe Başkanımızın ticari plakaları aldığı zaman bellidir
Gölbaşında işe başlayan arkadaşlarımız bizlerin nazarında eleman değildir. Ekmeğinin pesinde olan, emekçidir. Emekçi arkadaşlarımızın pandemi döneminde Ankara ya işe gitmesi konusunda bahsedilen ücret 100 lira değil 40 liradır. Yedi kişi günlük 40 lira ile giderse toplanan tutar, aracın yakit ve şoför ücretini ortaya koyarsak aracı Ankara’ya para kazanmak için mi yoksa arkadaşlarımızın işten çıkarılmaması için midir anlarız. Dervişin fikri ne ise zikri de o olur. Kendileri öyle çıkar odaklı düşündükleri için bizleri de öyle görmeleri doğaldır.
Alıcı soyadında belediyemizde çalışan rahmetli Hamza abimizin oğlu Gökhan arkadaşımız çalışmaktadır. Biraz araştırma yapmadan konuşmak kişinin bütün özeliklerini gösterir.
Belediyede işe başlayan yönetici arkadaşımızın muhasebesini tutmak kimsenin hakkı değildir. Herkes bilir ki bahsedilen arkadaşımızın çalışkanlığı girişimciliği, proje üretmesi ilçemiz halkından takdir edilmiş ve kendisinden övgüyle konuşulur bir duruma gelmiştir.
ASKİ hiçbir zaman doğrudan teminle ilçemizden malzeme almamıştır. Malzeme alan ASKİ değil ASKİ’nin taşören firmasıdır. Bu firmaya malzeme veren arkadaşımızın malzeme verme nedeni diğer esnaflara firmanın borcunu vermemesi ve malzemesiz kalmasıdır. Sırf belediyemize bir laf gelmesin diye Malzeme veren arkadaşımız firma gitmesine rağmen alacağını diğer esnaflar gibi alamamış ve icraya vermiştir.
Büyükşehir Belediyemiz mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız için her alanda sokak ve cadde ayrımı yapmadan çalışması konusunda bizler sadece ricacı oluruz. Belediyeyi Belediye Başkanı ve ekibi yönetir. Bahsedilen sokağın Başkanımız ve yöneticilerimiz ile bir alakası yoktur. Açılan sokak gibi ilçemizde birden fazla mahallede aynı hizmet yapılmıştır. Çalışan makinelerin tamamında takip cihazı vardır ve olası bir yanlışlıkta hemen uyarı sistemleri çalışmaktadır. Sırf siyaset yapmak için, iftira atmak için asılsız konular kimseye siyasi çöplüğe götürmekten başka bir şeye yaramaz.
Millet ittifakı İlçe Başkanları olarak her hafta bir projenin peşinde olduğumuzu, hizmetlerin takibini yaptığımızı herkes bilir. Neredeyse her gün Belediye başkanımız Mansur Bey ile ilçe Başkanımız Mustafa Alıcı iletişime geçerek her hafta olmasa da iki haftada bir ilçemizde daire başkanı ağırlıyor ve ilçemize hizmet için çalışıyoruz.
Yerel seçimlerden sonra İlçe başkanı görevden alınmış, olağanüstü kongreye gidilmiştir. O süre zarfında görevden alınan İlçe başkanı ve ilçe başkanımız aday olmuş ve görevden alınan ilçe başkanının delegesi İle İlçe başkanımız seçimi kazanmıştır. Bu topraklara demokrasiye getiren bir partinin mensupları olarak demokrasiyi içselleştirememiş kişilerin bu tür yaklaşımları tamamen kendi egolarına yenik düşmekle alakalıdır.
Halk adına meclis üyeliği yaptığını söyleyen İsmet Bey iki sene içerisinde belediye meclisinde kürüye çıkarak tek bir laf bile etmemiştir.
Araştırılmasını istediği konular Başkanımız ve ilçe Yönetimimizi zan altına bırakma düşüncesi üzerine kurulmuş, iftira ve yalan siyasetidir. Hukuk hakkımızın olduğunun farkındayız. Daha önce de söylediğimiz gibi artık Şereflikoçhisar ilçe Başkanlığımızda “az olsun benim olsun, hizipçi, ben merkezci’ siyasi anlayış ortadan kalkmıştır. İlçe Başkanlığını devraldığımız günden itibaren neredeyse iki katı yeni üye yaparak, her geçen gün büyüyen, herkesi kucaklayan bir siyasi anlayış vardır. BEN DEĞİL BİZ OLARAK BÜYÜYORUZ VE KAZANACAĞIZ. BU SAATTEN SONRA ŞEREFLİKOÇHİSAR’A BAHARIN GELİŞİNİ KİMSE ENGELLEYEMEZ!!! Ramazan İlgili”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat