Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Turnuvası Yapıldı

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2023 Yılı Faaliyet Programında yer alan “Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası” turnuvası yapıldı. İlçemizin ilk defa katıldığı turnuvada, Şereflikoçhisar’ı iki sporcu temsil etti.
05 -10 Eylül 2023 tarihleri arasında Sivas’ta yapılan turnuvaya; İlçe Halk Eğitim Merkezi kursları arasında bulunan ve Gençlik Merkezinde verilen taekwondo kursu öğrencileri; 50 kg’da Mustafa Caner Sayın ile 30 kg’da Emine Kübra Ekici, Taekwondo hocası Mustafa Önder Oğuz koordinesinde katılarak mücadele etti.
Türkiye genelinde 5000 sporcunun katıldığı turnuvada yarışan sporcularımız Mustafa ve Emine, ilk turlar da elendiler.
5000 sporcunun katıldığı turnuvaya katılarak, yarışma cesareti gösteren sporcular Mustafa Caner Sayın ve Emine Kübra Ekici, taekwondo hocaları Mustafa Önder Oğuz tarafından tebrik edildi.
“İki sporcuda ilk turda elendi ancak önemli olan belki uzun yıllar taekwondo branşında Şereflikoçhisar’ı ilk temsil eden sporcu oldular” diyen Taekwondo hocası Mustafa Önder Oğuz; “Sporcularımızı bu sene yapılan bu turnuvaya hem temsil amaçlı hem de tecrübe amaçlı getirdik. Her iki sporcumuzu da medeni cesaret göstererek en güzel bir şekilde Şereflikoçhisar’ı temsil etmişlerdir hem de tecrübe kazanmışlardır.”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat