Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN İLÇE BİNASI AÇILDI

Yeniden Refah Partisi’nin ilçe Başkanlığı binası, düzenlenen törenle açıldı.
Pazartesi günü, Kızılay binasının yanına açılan ilçe binasının açılış törenine; Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Cengiz Zor, Ankara İl Başkan Yardımcısı, İbrahim Erdoğan, Hakem Kurulu Üyesi Ramazan Menteşe, Gençlik Kolları Genel Başkan Vekili Av. Mustafa Karadağlı, Gençlik Kolları Genel Sekreteri İsmailcan Kaya, Ankara İl Başkan Yardımcısı İbrahim Erdoğan, Ankara İl Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Yılmaz ve ilçemizden de Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Sedat Demirel ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan, CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çetin, Şoförler Odası Başkanı Celal Yılmaz, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Eraslan ve partililer katıldı.
AÇILIŞ KONUŞMASI
Törende ilk olarak Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Cengiz Zor, açılış konuşması yaptı. Zor konuşmasında; “Malumunuz Türkiye’miz 14 Mayıs ve 28 Mayıs Genel Seçimlerinden sonra ve 31 Mart 2024’te de yerel seçimlere hazırlanıyor. Cumhur İttifakı olarak içinde bulunduğumuz yapının Türkiye’mize yönelik çalışmalarının gerçekleştirdik. Kendi logomuzla, kendi adaylarımızla, Milletvekillerimizin tamamıyla seçime girdik. %3 oranında oy aldık ve 5 Milletvekiliyle Milli Görüşün Meclisimizde temsil edilmesini sağladık. Bundan dolayı da ziyadesiyle mutluyuz. Milletimize bir kez daha sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum.
Şereflikoçhisarlı kardeşlerim, bugün burada 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanma noktasında İlçe Başkanımız ve yönetimiyle beraber bir başlangıç noktası olması hasabiyle İlçe Merkezimizin açılışında hep beraber bu güzel güne şahitlik ediyoruz.
31 Mart denince akla, Milli Görüş geliyor, Milli Görüş Belediyeciliği geliyor. Türkiye’miz, milli görüş partilerinin içinde bulunmuş olduğu hem yerel seçimlerde hem de genel seçimlerde, Ülkemize dönük ne kapsamlı çalışmaların yapıldığını, bilmekte, yaşamakta, şahitlik yapmaktaydılar. Biz 1984 seçimlerinde ilk girdiğimiz yerel seçimlerde, 3.75 oy aldık. İki il, 14 ilçe ve belde kazandık. Daha sonra 89 seçimlerinde, biz 9.8 oy aldık, 5 il ve 15 ilçe ve belediye kazandık. 92 ara seçimlerinde İstanbul’un tamamını kazandık. Ve 94 yılında 27 Mart yerel seçimlerinde Türkiye adeta Milli Görüş Belediyeciliğiyle tanıştı. 22 il, başta Büyükşehirler olmak üzere İstanbul, Ankara, Konya, Şanlıurfa, Diyarbakır başta olmak üzere Türkiye’mizin 22 ilini, 307 tane de ilçesini kazandık. Bu kazanma, öyle bir kazanmaydı ki, milletimiz o güne kadar çukur, çamur, çöp yığınlarıyla uğraşıyordu. Malumunuz Umraniye’de çöp yığınlarından dolayı metal gazından dolayı patlamalar oluyor, 20 binler üzerinde insanımız hayatını kaybediyordu. Türkiye’nin her tarafı çukur ve çamur içindeydi. Ama milletimiz bizi teveccüh etti, yerel yönetimlerde emaneti bize verdi. Milli Görüş ne demekmiş, Belediyecilik ne demekmiş hem diğer muhalefet partilerine hem de insanımıza biz bunu gösterdik. O dağlar gibi çöpler kalktı, o çukurlar dolduruldu, o çamurlar ortadan kaldırıldı. Yetti mi? Yetmedi; Trafikle ilgili bütün tıkanıklar giderildi, imar planlamaları, aş evleri, iş evleri, misafirhaneler yapıldı. Yetti mi? Yetmedi. Belediyelerimiz kendi imkanlarıyla, kendi ihtiyaçlarını karşılayacak küçük orta boy işletmeler açtı. Yetti mi? Yetmedi. Öğrencilerimize bur verildi. Hazine çadırları, fakir araçları.. Yetti mi? Yetmedi.. İnsanımız, şimdiye kadar biz bunların hiç birine şahit olmadık, Eğer bu Belediye Başkanları, başkansa, bundan öncekiler neydi? Sorusunu birbirlerine latife yaparak sorar haline gelmişlerdi. İşte böyle bir zaman dilimi içerisinde, böyle bir zemin dilimi içerisinde bir şeyi bir kez daha yaşamak üzere Şereflikoçhisar’ımızda bu güzel hizmet binamızı açıyoruz.
Milli Görüş partileri, bir şeye bismillah dediği andan itibaren her sonraki seçimde oyunu 2’ye katlayarak yükselmiştir. 3.75, 9.8, 19.4’le beraber bakıyorsunuz insanımız bizi tanıdıkça, bize teveccüh etmiş ve gerçekten hizmetlerden memnun kaldığı için de insanımız bizi yakinen tanıma fırsatı bulmuş ve bize oy vermiştir.
Ve biz 2023 14 Mayıs seçimlerine %3 ile başladık. Bu ne demek? En az % 6-7-8 oyumuz çıkacak demektir. Belki 5-6-10’a yakın ilimiz, belki ilçemiz tekrar Milli Görüşle tanışacak demektir. Neden bunlardan bir tanesi Şereflikoçhisar olmasın? Bizi tercih ettiğiniz andan itibaren gece-gündüz ilgili Başkanımız ibadet şuuruyla, aşkıyla çalışacaktır. Bir kez daha burada Milli Görüşün nasıl devasa Belediyecilik yaptığını, nasıl bir fedakarlıkla bu hizmetleri ortaya konduğunun sizler görüp, şahit olacaksınız. O an itibarıyla bu binamızın hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum”dedi.
Konuşmadan sonra Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor ve ilçe protokolü tarafından açılış kurdelesi kesilerek, hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat