Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Mustafa Koçak Belediye Başkan Aday Adayı Başvurusunda Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetim Kurulundan istifa eden Mustafa Koçak, partisinin ilçe Belediye Başkan aday adayı başvurusunda bulundu.
İlçemizde daha önce CHP’den Başkan adaylığı konusunda ismi çok duyulan Mustafa Koçak, pazartesi günü CHP İlçe Teşkilatına Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Adaylık konusunda gazetemiz muhabiri Zeynep Görgülü’ye açıklama yapan Koçak, şunları söyledi; “Şereflikoçhisar’da değişimi hissettirmek amacıyla ekip arkadaşlarımla beraber bir yola çıktık. Şereflikoçhisar’da değişimi, dönüşümü, yabancılaştıran tutumları reddettirmeyi, Şereflikoçhisar’a yenilikler ve vizyon getirmeyi amacıyla yola çıktık. Bu vizyonumuzda ve yeniliğimizde Şereflikoçhisar’da kimseyi ötekileştirmeden, ilçenin menfaatleri doğrultusunda farklı düşünen herkesi bir araya getirip ilçeyi bir ortak akılla yöneteceğiz. Mesela Kent Konseyini, acil bir şekilde aktif hale getireceğiz. Kent Konseyi ilçe menfaatleri doğrultusunda, farklı düşünen insanların bir araya gelerek düşüncelerini ifade ettiği bir yer olacak. Her kesimden insanın ilçeyi yönetmede söz hakkı kesinlikle olacak. Toplumun isteklerine asla ama asla duyarsız kalmayacağız. Belediye’nin görevi olsun ya da olmasın toplumun isteklerini her platformda anlatacağız.
Şereflikoçhisar Devlet Hastanesinde doktor yoksa gerekli mercilere gideceğiz, hiç çözüm bulamıyorsak eğer vatandaşla beraber hastanenin önünde bu hastanede neden doktorun olamadığını soracağız. Bu ilçenin Orman Müdürlüğünün neden Bala’da olduğunu soracağız. Bu ilçenin Karayollarının neden Konya’ya bağlı olduğunu soracağız. Bu ilçenin suyunun Konya’ya, Aksaray’a giderken yanı başında ilçenin verimli topraklara neden akmadığının soracağız. Bu ilçenin bütün nüfus sayımlarında sürekli geriye düşmesinin nedenlerini soracağız. En önemlisi özellikle bu yıl içerisinde bir sürü vefat olayı oldu. İntihar olayları oldu. Bu ilçeyi yönetenlerden bir tanesi çıkıpta bunun nedeninin araştırılması gerektiğini söylemedi. Bunu yine ben ifade ettim. Acilen bu toplumda bir sosyolojik araştırma yapılması gerektiğini söyledim.
Bu ilçe her geçen gün kaybediyor. Bu kaybetmesinin en büyük nedeni, 20 yıldır ilçeyi yöneten AKP anlayışı. Bunu beraber yeneceğiz. Bu AKP iktidarını, bu ilçede değiştirmek için gerekli gücümüz var, gerekli gençliğimiz var, gerekli vizyonumuz var. Neler yaptığımızı? şöyle bir geriye dönüp bakıyoruz. Neler yapacağımızı merak edenler, neler yaptığımıza bakabilirler”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat