Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ÖĞRENCİLER İSTEDİ, BELEDİYE BAŞKANI YAPTI

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tuzgölü yerleşkesinde Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşi programında, üniversite öğrencilerinin şenlik talepleri Belediye Başkanı Memiş Çelik tarafından kısa sürede gerçekleştirildi.
Başkan Memiş Çelik, düzenlenen etkinlikle ile ilgili olarak; ‘’İlçemize ülkemizin dört bir yanından gelen kıymetli üniversite öğrencilerimiz söyleşi programında bizlerden şenlik talep ettiler, bizlerde öğrencilerimizin final sınavları öncesinde stresten uzaklaşarak moral ve motivasyonlarının artırılmasına katkı sağlayabilmek adına Mehmet Aktaş Aile Piknik alanında 1000 kişilik bir organizasyon düzenlendik, öğrencilerimiz gün boyunca şenlikte gönüllerince eğlendiler, Şereflikoçhisar Belediyesi olarak eğitim ve öğretime, öğrencilerimize verdiğimiz tam destek kesintisiz devam edecek” dedi.
Şenlikte; Belediye personelleri tarafından gerçekleştirilen canlı müzik dinletileri eşliğinde üniversite öğrencileri, sınav stresinden uzaklaşırken, sucuk ekmek, ayran ve su ikramları yapıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat