Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Öğrencilerin trafikle imtihanı KİMSENİN CANI YANMADAN TEDBİR ALINMALI!

İlçemiz Cumhuriyet Ortaokulunda önü ve yakınlarında oluşan yoğun trafik hem öğrencileri hem de velileri zor durumda bırakıyor. Genellikle okula giriş ve çıkışlarda araçların arasından geçmek zorunda kalan minik öğrenciler zor anlar yaşıyor. Veliler ise bu soruna bir an önce çözüm yolu bulunmasını istiyor.
Uzunca bir aradan sonra başlayan 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı bazı okullarda giriş ve çıkışlarda sorunları da berberinde getirdi. İlçemiz Cumhuriyet Ortaokulu Ortaokulu’nda gerek öğle arasında gerekse okul bitimiyle öğrencilerin trafikte araçlarla imtihanı başlıyor. Hiçbir önlemin alın eve gitmeye çalışıyorlar. Bilakis öğle arası ve okul çıkışında araç yoğunluğunun yaşanması sonrası öğrenciler olası bir facia ile karşı karşıya kalıyor.
VELİLER ÖNLEM ALINMASINI İSTİYOR!
Hemen hemen her sene benzer sorun ve sıkıntılarla karşılaştıklarını ifade eden veliler konuya bir an önce çözüm yolu bulunmasını istiyor. Vatandaşlar Cumhuriyet ortaokulunda okul bitimi çocukların oldukça işlek olan caddede trafikle olabildiğince riskli mücadele etmelerini görünce çok endişelendiklerini belirten Türker Keskin isimli veli; “yetkililer bu konuya ivedilikle çözüm bulmalılar. Geleceğe teminat dediğimiz küçücük yavrularımız böylesine başıboş bırakılmamalı illaki bir acı olay mı! yaşanması lazım ki; Bu okulun dağılma saatlerinde trafik polisleri gelse burada trafik akışını durdursa ya da hiçbir şey yapılmıyor ise en azından bir ışık ya da yaya geçidi yapılsa daha iyi olur. Belki de gelecekte Vatan Millet Kuran ve Bayrak sevdalısı yeni neslin yetiştirilmesinde en büyük fedakarlığı yapan öğretmenlerimizin ve Okul idarecilerinin de bu konuya duyarsız kalmayıp çok acil çözüm çalışmalarına başlamaları gerekiyor. Okul çıkışındaki öğrenci ve trafik yoğunluğu çok fazla ve elim bir hadisede her an olabilecek durumda. Yetkililer lütfen çözüm bulun bu konuya” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat