Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Otobanda Trafik Kazası; Irak Uyruklu 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı

Ankara – Niğde otobanında Acıkuyu mevkiinde meydana gelen çift taraflı kazada; Irak uyruklu 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
Kaza, Cuma günü saat 07.00 sıralarında Ankara – Niğde otobanında meydana geldi.
İddialara göre; O.G. isimli şahıs yönetimindeki 33 plakalı dorse ile birlikte Ankara – Niğde otobanında Ankara istikametine doğru seyir halindeyken Acıkuyu mevkiinde aynı istikamette ve önde seyir halinde olan N.A.F. isimli şahıs yönetimindeki 06 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Kazada; otomobilin içinde yolcu olarak bulunan A.A.I. isimli şahsın öldüğü, sürücü N.A.F. ile yolcu Z.M.G. isimli şahısların ağır yaralandığı, yine aynı otomobilde bulunan H.K. ve A.K.M. isimli şahısların da hafif yaralandığı öğrenildi.
Kazada ölen şahsın ve yaralı şahısların Iraklı olduğu belirtilirken, çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, ilçemiz Devlet Hastanesine sevk edildi. Kaza yerinde hayatını kaybeden A.A.I. isimli şahsın cansız bedeni ise incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat