Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ramazan Paketlerine ve Hediye Çeklerine Yoğun İlgi Var

Ramazan ayına sayılı günler kala AVM’lerde ramazan paketleri ve çekleri de hazırlandı. Cemre AVM Satın Alma Sorumlusu Elvan Kutlu, bu yıl ramazan paketlerinin fiyatları 449 TL’den başladığını ve bunun yanı sıra hediye çeklerine de yoğun ilgi olduğunu söyledi.
Ramazan ayına sayılı günler kala perakende sektörü hazırlıklara başlarken, marketlerde ve e-ticaret sitelerinde de ramazan paketleri yerini almaya başladı.
Ramazan paketlerinin fiyatlarında geçen yıla göre bir artış da söz konusu. Bu yıl ramazan paketlerinin fiyatları 449 TL’den başlayıp içeriğine göre 699 TL’ye hatta 749 TL’ye çıkıyor. Ramazan paketlerinin yanı sıra tüketicilerin hediye çeklerine talebi de yoğun.
Konuyla ilgili görüştüğümüz ilçemizin öz sermayesiyle kurulmuş Cemre AVM Satın Alma Sorumlusu Elvan Kutlu; “Bu yıl Alışveriş Merkezimizdeki ramazan paketleri eko paket, süper paket ve mega paket olmak üzere içeriğine göre 449 TL’den, 699 TL’den hatta 749 TL’den satışlarımız oluyor.
Halkımızın ramazan paketlerine ilgisi yoğun. Ama daha çok 100 TL’den başlayan ve sınırsız olmak üzere isteğe göre çeklerimize olan ilgi yoğun. Çünkü, vatandaşlarımız çeklerden istediğini alabilme imkanı var.
Ayrıca, vatandaşlarımız başlayan ramazan indirimlerimizde, ramazan paketlerimiz ve alışveriş çekleri ile dilerlerse ihtiyacı olanlara ya da çalışanları için toplu olarak Cemre AVM çekleri veya ramazan paketi alabilirler.
Bu vesileyle de, Cemre AVM olarak tüm müşterilerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyor, ramazan aylarının da mübarek olmasını temenni ediyoruz.”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat