Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Cumhur İttifakının Başkan Adayı Memiş Çelik’in Projeleri Ve Meclis Üyesi Adayları Tanıtıldı

Cumhur ittifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Memiş Çelik’in proje ve Cumhur ittifakının Meclis üyesi adayları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, slayt gösterisi ile devam etti.
Programda önce konuşmalar yapıldı.
İlk konuşmayı Ak Parti İlçe Başkanı Levent Sarıkaya yaptı. Sarıkaya konuşmasında; “31 Mart 2024 mahalli idareler Seçimlerini sizlerle birlikte tüm milletimiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Partimizin kurulduğundan bugüne Cumhurbaşkanımızın çizdiği ilkeler doğrultusunda, Şereflikoçhisar için gece gündüz demeden aşkla çalışıyoruz.
Sizlerin desteği ve hayır duası sayesinde Şereflikoçhisar tarihinin en güzel yatırımlarıyla, eserleriyle, tanıştırdık, Darbe teşebbüsünde sokaklara indik nöbet tuttuk, nice badireyi sizlerle birlikte atlattık. Pandemide ve Asrın felaketi olarak nitelenen ve 11 vilayetimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin açtığı yaraları, deprem bölgesinden gelen misafirlerimizi, Hemşehrilemizin duyarlılığı, misafirperverliği ve Belediye Başkanımız Sn. Memiş Çelik ile beraber asrın dayanışmasıyla yaraları birlikte sardık. Rabbim bizlere bu acıları bir daha yaşatmasın.
“Bir gün İbn-i Sina ‘ya sormuşlar Dünyada devası olmayan dert yok mudur? Şöyle cevap vermiş.
Derdin devasızı, iyinin kötüye, Muhtaç olmasıdır.”
Allah bizleri Cumhuriyet Halk partisine muhtaç etmesin.
Ana kademe, Kadın kollarımızla ve gençlik kollarımızla Şereflikoçhisar’ın mahallelerinde çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadık, bırakmayacağız, gönüllere girmeye tüm teşkilatımızla devam edeceğiz.
Karşılıksız yardım, karşılıksız iyilik, karşılıksız güler yüz, mutluluk bunlarda işte…
Alçak gönüllü olacağız, tevazu sahibi olacağız.
Sıza, sıza göl olur, Akar, akar yol olur, Yaradan dileyince, Az, Çoklardan, bol olur.
Bir oy, bizim için çok kıymetlidir. Bugün dünün meyvesi, yarının çekirdeğidir. İnşallah tüm meyveleri 31 Mart’ ta toplayacağız. Bunu da son 21 yıldır olduğu gibi genciyle yaşlısıyla, kadını-erkeğiyle yine hep beraber başaracağız.
Biliyorsunuz. Ankara’nın çok beceriksiz, iş yapmayan bir belediye başkanı var. Bir yıl acaba cumhurbaşkanlığı piyangosu bana vurur mu hayalleriyle ortalıkta gezdi durdu, olmadı cumhurbaşkanı yardımcılığı da olur dedi, o da olmayınca bari belediye başkanlığını işgale devam edeyim diyerek Ankara’nın 5 yılını heba etti. Söz verdiklerinin yüzde 90’nını yapmadı, bu sebeple Şems-i Tebrizi şöyle diyor.
31 Mart ‘da yapılacak olan yerel seçimlerde Ankara’ya ve Şereflikoçhisar’a oylarınızla, geleceğinize sahip çıkmanızı bekliyoruz.
Bir şey yap Güzel olsun Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle Dil’in mi dönmüyor Güzel bir şey gör Ve ya güzel bir şey yaz.
Beceremez misin? Öyleyse güzel bir şeyle başla Ama hep güzel olsun. “GERÇEK BELEDİYECİLİK ” ilkesinde, ANKARA’ mız da Altı ok Değil ALTINOK diyerek Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Turgut Altınok’ u ve İlçe Belediye Başkan Adayımız Memiş Çelik Başkanımızı tekrar inşallah kazandıracağız. Sizlere güveniyor, dua ve desteklerinizi bekliyorum. Bu zorlu mücadelede bizleri yalnız bırakmayacağınızı ümit ediyor, sizleri bir kez daha sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.”dedi.
Daha sonra MHP İlçe Başkanı Halil Şahan konuşma yaptı. Şahan da konuşmasında; “Sizlere Genel başkanımız ve bilge liderimiz, Devlet Bahçeli ve Ankara il başkanımız Alparslan Doğan beylerin selamlarını getirdim.

Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın ortak aklı olarak tezahür eden Cumhur ittifakı önümüzdeki yüzyılın Türkiye Yüzyılı olması için çalışmalarını tüm Türkiye de yoğun bir şekilde sürdürmektedir.
Bu davanın neferleri olarak; Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın tecellisine odaklandık. Burada bizlere düşen görev; Sayın genel başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirecek çalışmaları vazife bilinciyle yapmaktır. Bu anlayışımız sayesinde ” Birliğin Gücüyle” ve “Allahın izniyle” aşamayacağımız engel yoktur. Cumhur ittifakının başarısı, Şereflikoçhisar’ın dolayısıyla Ankara’nın başarısına bağlıdır.
Belediye başkan adayımız ve Belediye meclis üyesi adaylarımın hepsine olan güvenim ve inancım tamdır. Çıktıkları bu yolda hepsine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.
“Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu.
Daha sonra Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Memiş Çelik sahneye çıktı. Çelik, önce 5 yıl yaptıklarını tek tek anlattı. Buna göre Çelik 5 yılda; “Organize sanayi bölgesi, doğalgaz alt yapı çalışmaları, güneş enerji santrali, canlı hayvan pazarı, galericiler sitesi, tır parkı, millet bahçesi (mustafacık mahallesi), toki sosyal konutları, kapalı spor salonu,
*tuz gölü kenarı bungalov evleri, 27 dönüm lavanta tarlası, hayvan barınağı, sokak hayvanları kısırlaştırma merkezi, aziz mahmud hüdayi külliyesi kamulaştırma şehit yetiş özdemir parkı (emek mahallesi), tuzla parkı (tuzla mahallesi), yeraltı çöp konteynerleri kapalı pazar yeri, çatı, otopark, balıkçılar hali, taksi ve dolmuş durakları, muhtarlar derneği hizmet binası, köy konakları, imam evleri, kapalı cenaze namaz kılma alanları, düğün salonu, meclis salonu, parti grup odaları, nikah salonu, sinema salonu, konferans salonu, kilitli parke taşı uygulamaları, dekoratif şehir aydınlatmaları, sıcak asfalt serim ve yama uygulamaları, çakıl ve yol malzeme serimleri, üniversite kampüsü çevre düzenleme, sanayi sitesi avlu duvar, park, orta refüj, şantiye avlu duvar çalışmaları, güneştepe büyütme, kamelya, çevre düzenlemeleri, ticaret borsası çevre düzenleme, kamelya, imar planı çalışmaları, zafer okulu parkı yenileme, sağlık ocakları bakım onarım, eğitim kurumları bakım onarım arıcılık kovan ve ekipman hibesi, meyve bahçeleri hibesi, ücretsiz tarım danışmanlık hizmetleri, metruk bina yıkımları, araç filosu yenileme ve büyütme, tüm parklarımızın aydınlatma ve sulama sistemleri, dış mahallelere kar küreme bıçakları hibesi, 600 sayfalık Şereflikoçhisar tarih kitabı okul kütüphanelerine kitap desteği, Şereflikoçhisar tahinlisi coğrafi işareti, ücretsiz hasta nakilleri ücretsiz wifi hizmetleri, Atatürk anıtı yenileme, ücretsiz cenaze nakilleri cami yapımlarına verilen destek, demirliköprü yol açımı, şeyhkuyusu mahallesi asfalt çalışmaları, Tuzgölü meydanı yol çalışmaları, jandarma kontrol noktası ve sosyal donatı alanı, iskan bloklarının kaldırılması köy mezarlıklarına wc abdesthane yapımları, şehitlik çiçeklik alanları yapımı, ücretsiz kapalı oto park geri dönüşüm noktaları, akseki – hastane yolu açıldı, hafriyatların alınması, karla mücadele, aile piknik alanının büyütülmesi, ücretsiz ev temizlikleri, ücretsiz cami temizlikleri, ücretsiz yüzme kursları, ücretsiz yaz futbol okulu, lgs ve tyt hazırlık deneme setleri, doğalgaz-et-kömür yardımları, öğrenci şenlikleri, konser ve tiyatro gösterileri, kültür gezileri, canlı yayınlar, Şekad afet müdahale ekibi kurduk, Sinekle mücadele, tuz ve kavun festivalleri, pandemi desteklemeleri, afet bölgelerine yardım ve iş araçları desteği, okula hoş geldin paketleri ile cenaze ve düğün paketleri YENİ PROJELER;
Hasta ve hasta yakınları için misafirhane yapacağız, bilgi evi kuracağız, Aziz mahmud hüdai külliyesi yapacağız, kadın girişimcilere mikro kredi vereceğiz, şegem kuracağız (şereflikoçhisar gençlik eğitim merkezi), maharetli eller köy çarşısı yapacağız, huzur evi yapacağız, 2.etap güneş enerji santrali kuracağız, üniversiteyi kazanan öğrencilerimize 5000 tl eğitim ödemesi yapacağız, millet kütüphanesi yapacağız, hasta nakil araçları temin edeceğiz, kadın kooperatifi kuracağız, okula başlayan yavrularımıza 2000 tl’lik kırtasiye yardımı vereceğiz, ismet paşa caddesinde cephe giydirme çalışması yapacağız, asfalt plenti kuracağız asfaltımızı üreteceğiz, şirket adına hayvancılık yaparak üreterek paylaşacağız, 2 adet hanımlar konağı kuracağız, kapalı pazar yerini yeniden düzenleyeceğiz, yaz spor okulları açacağız, engelsiz parkları ilçemize kazandıracağız, ücretsiz ev temizlikleri devam edecek, Kacarlı sosyal tesisini ilçemize kazandıracağız, TOKİ’ye millet bahçesi kazandıracağız, kültür gezileri ile ülkemizi gezeceğiz, kadın lokali hizmet verecek, 2024 yılı asfaltlama yılı olacak, köy konaklarını yapmaya devam edeceğiz, ibadethanelerimizin temizliklerine devam edeceğiz, sosyal yardımlarımız artarak devam edecek, taziye hizmetlerimize devam edeceğiz, festivalleri her yıl yapacağız, tiyatro ve gösteriler sunacağız, sinema gösterimleri gerçekleştireceğiz, sanayi sitesine 20 yeni iş yeri kazandıracağız ve köylerimizde her ay sağlık taraması yaptıracağız.”dedi.
Çelik konuşmasından sonra Cumhur ittifakı Belediye Meclisi Üyelerini tek tek sahneye çağırdı ve birlik ve beraberlik pozu verdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat