Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Şehit Murat Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

İlçemiz okullarından Şehit Murat Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, diğer okullara örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.
Okulun öğretmenleri ve öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçemiz mezarlıkta bulunan şehitliği ziyaret ederek, hem çevre temizliği yaptılar hem de şehitlerimize dualar ettiler.
Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Soyer’in koordinatörlüğünde yapılan ziyaret, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Daha sonra öğretmenler ve öğrenciler, şehitlerimizin mezarları başında ruhlarına dualar ederken Müdür Yardımcısı Hüseyin Soyer tarafından da öğrencilere, “Vatan için şehit olmanın önemi” anlatıldı.
Son olarak şehitliğin etrafında bulunan çöpleri de toplayan öğrencilere, çevreye duyarlı nesil yetiştirme duygusu aşılandı.
Öğrenciler, ziyaret sonrası bir sosyal sorumluluğu keyifle gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarlarken Şehit Murat Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bu sosyal sorumluluk projesi, diğer okullara örnek bir etkinlik oldu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat