Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ŞEREFLİKOÇHİSAR’DA BU YIL BİR İLK ASELSAN’DA İLÇEMİZDEN BİR ÖĞRENCİ STAJ YAPIYOR

Bu yıl Şereflikoçhisar’da Türkiye’nin en büyük savunma elektroniği kuruluşu olan ASELSAN’da, bir öğrencinin staj yapmaya başlamasıyla ilçemizde bir ilk gerçekleşmiş oldu.
2023-2024 eğitim öğretim yılında ASELSAN Gölbaşı Yerleşkesinde, ilçemizden bir öğrenci staj yapmaya başladı.
Şehit Murat Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan 12.sınıf öğrencisi Yusuf Mutlu, geçtiğimiz hafta içinden itibaren ASELSAN’da stajını yapmaya başladı.
Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanında okuyan Yusuf Mutlu’nun stajı, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sonuna kadar devam edecek.
Aselsan gibi kaliteli bir firmada staj yapmaya başlamasıyla hem okulunu gururlandırdığını hem de kendisinin gururlandığını belirten Yusuf Mutlu, mutluluğunu kelimelerle ifade edemediğini dile getirerek,”Ülkemizin en büyük savunma elekroniği kuruluşu olan ASELSAN’da bana staj yapma fırsatını veren herkese çok teşekkür ederim.”dedi.
Okul Müdürü Hayrullah Yıldırım da; “Okulumuz öğrencilerinden birinin ASELSAN’da staj yapması okulumuz adına gurur verici. Böylelikle Şereflikoçhisar’ın önü açılmış oldu. Firma ile Şereflikoçhisar arasında bağ olacak artık. Bundan sonraki yıllarda daha fazla öğrenci göndererek ASELSAN’daki iş gücü teminini biz sağlamak isteriz. ASELSAN’da, yabancıların çalışması yerine Şereflikoçhisarlı personellerin çalışması daha iyi. Öğrencimiz Yusuf Mutlu’yu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat