Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Spor Bilgi Yarışması Düzenlendi

İlçemizde bu yıl ilk defa Spor bilgi yarışması düzenlendi. 6 lisenin katıldığı yarışmada Anadolu Lisesi birincioldu.
Yarışma, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, Nizamülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehit Sercan Bulak Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşti.
Yarışmanın; “Öğrencilerin sadece spor salonlarına çekmekle kalmayıp sahalara çekmek için de sportif genel kültür araştırmalar yapmalarını” sağlamak amacıyla düzenlendiği belirtildi.
Yarışmaya; Nizamülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Orhan Durukan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Dr.Sabiha Uzun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tuzgölü Anadolu Lisesi, Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi olmak üzere toplam 6 lise katıldı.
Bizzat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Turan Şeker tarafından öğrencilere yöneltiren ve tamamen spor sorularının sorulduğu yarışma sonucunda; birinci Anadolu Lisesi, ikinci Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi ve üçüncü de Tuz Gölü Anadolu Lisesi oldu.
Birinci okulun madalya ve kupaları Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Turan Şeker, ikinci okulun madalya ve kupaları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aydın ve üçüncü okulun madalya ve kupaları da Nizamülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Ziyrek tarafından verildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat