Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

SÜS DESEN SÜS DEĞİL, HAVUZ DESEN HAVUZ DEĞİL!

Bundan 4-5 yıl önce Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrimizin birkaç noktasına fıskiyeli havuz yapılmıştı. Son günlerde bakımsızlığı ile dikkatleri çeken havuz vatandaşların kafasını karıştırıyor. Süs olarak yapıldı ise süse benzemediğini, havuz olarak yapılmış ise içerisinde su olmadığını ifade ettiler.
Ankara Büyükşehir Belediyesine ait olan ve ilk yapıldığı zamanlar bakımı yapılan bu havuzların, son yıllarda bakımsız, susuz hatta çöplük yuvası halinde olduğunu dikkatlerden kaçmıyor.
İlçemiz vatandaşları, bakımsız havuzları gördüklerinde; “madem ilçemizi güzelleştirmek için yapılmış, peki neden bakımsız havuzlar? Adeta çöplük yuvası, havuzda ise su yok, fıskiye çalışmıyor. Büyükşehir Belediyesi bu havuzların bakımını biran evvel yapmalı ki havuzlar faaliyete geçsin.
Madem bir çalışma yapılmış, o kadar para harcanmış. Neden bu projelerle ilgilenilmiyor?”diye eleştirilerde bulunuyorlar.
Fotoğrafta da gördüğünüz havuz, hükümet konağına giderken İlçe jandarma karşısında bulunan havuz. Bu havuz, vatandaşların dediği gibi; havuzda su yok, havuzun içi çöplük dolu, fıskiyeler akmıyor ve çok bakımsız.
Hal böyleyken şehrimizin merkezine yapılan havuzlar vatandaşların aklına, havuzların süs mü? Yoksa gerçek mi? sorusunu getiriyor.
Vatandaşlarımızın isteklerini yazmak bizden, isteği yerine getirmek de yetkili kurumlara ait.
Bakalım, haberimizden sonra havuzlara bakım yapılacak mı? Bekleyip, göreceğiz.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat