Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

“TÜM ÇİFTÇİLERİMİZİN ÜRÜNLERİNİ ALACAĞIZ”

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, İlçemiz TMO’yu ziyaret ederek, birtakım incelemelerde bulundu. Çiftçilerle bir araya da gelen Güldal; “Tüm çiftçilerimizin ürünlerini alacağız” dedi.
2023 yılı hasadının başlamasıyla birlikte yaklaşık 1,5 aydır tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de TMO’da randevu sıkıntısı, ürün alma sıkıntısı ve kota sıkıntısı başta olmak üzere birtakım sıkıntılar yaşanıyordu.
Geçtiğimiz hafta içinde il il, ilçe ilçe TMO’ları ziyaret eden TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, ilçemiz TMO’yu da ziyaret etti.
Ziyarette, incelemelerde bulunan Ahmet Güldal, çiftçilerle de bir araya gelerek sıkıntıları yerinde dinledi.
“Tüm çiftçilerimizin ürünlerini alacağız” diyen Ahmet Güldal; “Ayrıca, eleman desteği vereceğiz, kotayı %20 arttırdık, Üreticilerimizin tüm ürünlerini alacağız.
Önümüzde Temmuz ayı yoğun geçecek sonuna kadar ama Ağustos’un ilk haftalarından itibaren artık hububat ve üretim dönemi yavaş yavaş tamamlanmış olacak. O tarihe kadar da alımlarımız yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Şereflikoçhisarlı çiftçilerimizin mahsulünün bereketli olmasını temenni ediyorum”dedi.
İlçemiz çiftçilerinden Eyüp Bozkurt da; “Ofis çiftçinin kara gün dostudur. Bu sıkıntılı günlerimizde devletimiz yine çiftçisinin yanında. İlçemiz TMO’daki ekipler elinden geldiğince bizlere yardımcı oluyor. Devletimizden Allah yardımcı olsun”diyerek ziyaret eden Ahmet Güldal’a da, çiftçinin yanında olduğu için ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat