Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Yeni Dönemde Kurs Kayıtları Devam Ediyor

2023-2024 eğitim-öğretim yılında da İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde, başlayacak olan kursların kayıtları devam ediyor.
Bu yıl da İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Futbol, voleybol, basketbol, taekwondo, jimnastik, halk oyunları, dil kursları ve resim gibi toplam 3000’in üzerinde farklı alanlarda kurs açılacak.
Kursların bu ayın içinde açmayı planladıklarını belirten ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Öcal; “talepler doğrultusunda kurslarımızı bu ay içinde açmaya başlayacağız. Kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyenler merkezimize gelerek kayıtlarını yaptırabilirler. Kurslarımız ücretsizdir.”dedi.
Bu sıralar, usta öğreticiliğine başvuruda bulunanların değerlendirilmesinin yapıldığını da belirten Öcal; “ilgili alanlarda çeşitli kurslar açılmaya devam edecek”şeklinde konuştu.
Keza, DYK kurslarına da başvuruların devam ettiğini söyleyen Murat Öcal; DYK kursuna gitmek isteyen mezun öğrencilerin, e-devlet üzerinden başvuru yapabileceği ve kursun Halk Eğitim Merkezinde verileceğini belirtirken öğrencilerin de kendi okullarına başvuru yapabileceklerini ifade etti.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat