Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Yeniden Refah Partisi’nin SKM Açılışı

Yeniden Refah Partisi, ilçemizde ve Evren ilçesinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışları, düzenlenen programda açıldı.
Açılış programında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kaderli; “İnşallah 31 Mart’ta sandıkları patlatır derecesinde Evren’e, Koçhisar’a Refah gelecek diyoruz, Ankara’ya Refah gelecek diyoruz ve Türkiye’ye Refah gelecek diyoruz.”dedi.
Programa; Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Kaderli ile Mehmet Aşıla, Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz, Evren Belediye Başkan Adayı Alparslan İlgün, İlçemiz Belediye Başkan Adayı Muhammet Doğan, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanı ile Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
İlk olarak Evren’deki İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı gerçekleşti.
Açılış sonrasında, Genel Başkan Yardımcıları ve İl Başkanı, Evren Belediye Başkan Adayı Alparslan Doğan’a başarılar diledi.
İLÇEMİZDE BULUNAN SKM’NİN AÇILIŞI YAPILDI
Evren ilçesinden sonra İlçmizde de Muhammet Doğan Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen programda açıldı.
KONUŞMALAR;
Programda ilk olarak konuşmalar yapıldı.
İlk konuşmayı yapan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Sedat Demirel; “Daha 5 yaşını doldurmuş ama bir yaşını doldurmamış bir teşkilatta arka oldunuz. Omuzumuzda sürekli elinizi hissettik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Biz bu yola çıkarken doğru incedir ama kopmaz diye çıktık. Elhamdülillah tezimizin doğruluğunu görüyoruz. Allah nasip ederse önümüzde 5 seneyi değil inşallah uzun yıllar Belediyecilik yapmak amacıyla bu yola çıktık. Koşturacağız, teveccühlerinize layık olmaya çalışacağız.”dedi.
* Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Muhammet Doğan; “31 Mart’ta inşallah bu Belediye’yi, bunların elinden alacağız. Allah hepinizden razı olsun.”şeklinde konuştu.
*Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kaderli de yaptığı konuşmasında; “Bugünün Belediye Başkan adayları, inşallah 1 Nisan’ın Belediye Başkan adayları. İlçe Başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımız ve bizleri yalnız bırakmayan başta Evren’de sonra Koçhisar’da muazzam bir konvoyla bir kalabalıkla karşılayan siz Şereflikoçhisarlılar, hepiniz hoş geldiniz.
5 yıllık bir parti olmamıza rağmen 2018’de başlatmış olduğumuz Yeniden Refah rüzgarı, rabbime hamdolsun bugün bütün Ülke satında dalga dalga büyümekte ve Ülkemizin en hızlı büyüyen partisi olmuştur.
Girdiği ilk seçimde, %3 mertebesinde bir milyon 600 bin civarında oy ile başta Genel Başkanımız olmak üzere 5 Milletvekilimizi Meclise taşımış ve şu anda 5 milletvekiliyle 500 milletvekili etkisinde milletimizin sorunlarını dile getirme noktasında mücadele ve hizmet veriyoruz. Bir milyon 600 bin oy, normal herhangi bir siyasi partinin 16-17 milletvekiliyle seçime gireceği bir oy yoğunluğudur.
Ama biz 14 Mayıs’ta kendi adaylarımız ve kendi logomuz ile seçime girme irade ve cesaretini göstererek, aslında milletimize var olduğunu, bu milletin külüne üflesen altından Nilli Görüşün ruhunun çıkacağını göstermek üzere çıktık, ve rabbimize hamdolsun tüm engellemelere rağmen bugün Mecliste temsil edilen ve Ülkemizin 450 binden fazla üyesiyle, 2023 yılının en fazla büyüyen partisi olmuş durumdayız.
Biz o muazzam tabirimizle, ‘yeni gelmedik, geri döndük sadece’. Onun için milletimiz aslında Yeniden Refah’ın, yeniden milli görüşün ne olduğunu çok iyi biliyor.
1969 yılında muhterem Erbakan Hocamız tarafından başlatılan Milli Görüş Hareketi, 2,5 yıllık iktidar döneminde, koalisyon döneminde olmasına rağmen, Milletimize muazzam hizmetler sunmuş, Kıbrıs Barış Hareketi gibi Cumhuriyet tarihinin toprak kazanan tek hükümeti ve tek çalışması olmuş. Yine ekonomik anlamda, ‘İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın’ düsturunu rehber ederek, iktidara gelir gelmez, 54.hükümette, işçi, emekli, memur, asker, polis % 100, %200 ve %300 lere varan refah artışlarıyla milletimize Cumhuriyet tarihinin en muazzam Refah dönemini yaşatmıştır.
Aslında biz cak, cek edebiyatı yapmıyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Milli Görüşün mayasında, ruhunda, icraatlar var, projeler var ve hizmet var. Ülkemizin Belediyeciliğin bir hizmet aracı olduğunu o efsane Milli Görüş hizmetleriyle bizler öğrettik. Bizlerden önce Belediye sadece rantın, borç batağının olduğu ilgili bölgenin, ilin, ilçenin çöp hizmetini, kaldırım hizmetini vermekten bile aciz bir anlayışla yönetilmekteydi. Ama 89 ve 94’te, o Milli Görüş ruhuyla, başta Konya Şanlıurfa, Sivas, Van ve Çorum olmak üzere 5 tane ilde verdiğimiz o efsane hizmetler, Türkiye çapında Milli Görüşün, merkezi iktidarla buluşmasının önünü açmış oldu. Onun için Milli Görüş Hareketi, bu toprağın, bu Ülkenin mayasıdır, ruhudur ve özüdür. Yaptığımız bütün çalışmalarda da bunu göstermiş oluyoruz. Muhterem Genel Başkanımız, bütün engellemelere rağmen o liderlik ferasetiyle başlatmış olduğu çalışmalarda, bugün Ülkemizin en çok konuşulan ve en hızlı büyüyen ve inşallah 31 Mart’ta da bütün ezberleri bozarak, 94 ruhunda olduğu gibi 2024’de de Belediyeler ile rekor kırarak, Milletimizi tekrar o efsane Milli Görüş Belediyeciliğiyle buluşturacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok. Şu anda Şanlıurfa’da, Malatya’da, Van’da, Yozgat’ta, Elazığ’da, Düzce’de, Bingöl’de, Bitlis’te Allah’ın izniyle biz bu işaretleri görüyoruz. Ve bugün içinde bulunduğumuz o muazzam konvoyla, bu katılımla, Koçhisar’da, Evren’de, Ayaş’ta, Akyurt’ta, Pursaklar’da da bu havanın ve bu rüzgarın olduğunu göstermektedir Allah’ın izniyle.
Onun için 31 Mart’ta sadece yerel seçim yapmayacağız, 31 Mart’ta 2028’de Milli Görüşün Merkezi iktidara yürüyüşünün işaretini çakmış olacağız. Benim oyumla bir şey olmaz deyip, bir oyla ne değişir? demeyeceğiz, bir oyla çok şey değişir, her şey değişir. Onun için biz 31 Mart’ta sandıkları Yeniden Refah ile ülkemizi tekrar o bereketli başakla buluşturduğumuz anda, 2028’de de Allah’ın izniyle Ülkemize Millete hizmet eden, cek, cak edebiyatı yapmayan, özü-sözü bir olmayan milleti iki kutup arasında sıkıştırmış, bütün manevi değerleri kullanan Ülkeye ait maddi-manevi bütün kavramları kullanan ama gereğini yapmayan bu anlayışlardan, bu ilçemizi kurtarmış olacağız.
Bugün bu Ülkemizde 16 milyon emeklimizin beka sorunu var. Bu çok net bir ifade. 16 Milyon emeklimiz, beka sorunu yaşamaktadır. Emeklimize 3 bin lirayı, 5 bin lirayı çok gören anlayışlar, Belediyeler’de ve şahsi makam-koltuklarda, Belediye Başkanlarının ya da mülki Amirlerin koltuklarında, odalarının teşfikatlarında milyonlar harcamaktan intina etmemektedirler. Biz bu anlayışla diyoruzki, inşallah Milli Görüşcü bu inananlar, bu kadrolar, 31 Mart’ta yerelde başlatacakları o hizmet ile 2028 yılında refahlı kadrolarla buluşturacaklardır. Ben şimdiden Koçhisar’ın zaferini tebrik ediyorum. Muhammet Doğan kardeşimi tebrik ediyorum. O efsane Milli Görüş Belediyeciliğini Koçhisar’a yaşatmak üzere sizlere emanet ediyoruz. Genel Başkanımız Fatih Beyin selamlarını da iletiyoruz. İnşallah 31 Mart’ta sandıkları patlatır derecesinde Koçhisar’a Refah gelecek diyoruz, Ankara’ya Refah gelecek diyoruz ve Türkiye’ye Refah gelecek diyoruz.”dedi.
Konuşmalardan sonra Muhammet Doğan Seçim Koordinasyon Merkezi, duaların edilmesinin ardından açılış kurdelesi kesilerek açıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat