Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ziraat Bankası’nın 158.kuruluş yıl dönümü kutlandı

Tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de Ziraat Bankası’nın 158. kuruluş yıldönümü ve bankanın 2 aydır yapılan tadilatın bitiminin ardından yenilenen fiziki konseptiyle tekrar ilçe halkının hizmetine geçmesinden dolayı kutlama düzenlendi. Banka’da kesilen pastayla kutlama yapılırken “daha nice yıllara” temennisinde bulunuldu.
Tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de Ziraat Bankası’nın 158. kuruluş yıldönümü ve bankanın 2 aydır yapılan tadilatın bitiminin ardından yenilenen fiziki konseptiyle tekrar ilçe halkının hizmetine geçmesinden dolayı kutlama düzenlendi.
Törene; Ziraat Bankası Kırşehir Bölge Yöneticisi Mesut Alkan, Satış performans Yöneticisi Osman Akbulut, İlçemiz Ziraat Bankası Müdürü Ferhat Mehmet Bayhan ve bankanın personelleri katıldı.
Kuruluş yıldönümü nedeniyle, ‘daha nice yıllara’ temennisiyle kesilen yaş pastadan sonra çay eşliğinde bankanın çalışmaları hakkında sohbet edildi.
158 yıldır Türkiye ekonomisine yön veren, yaygın şube ağı ile Türkiye’nin lokomotifi olan ve son 6 yıldır da en sevilen banka olarak seçildiği belirtilen Ziraat Bankası’nın çalışanlarıyla gurur duyduğu ifade edildi.
Kutlama sırasında ayrıca, Şereflikoçhisar halkına daha rahat, daha konforlu hizmet verebilmek için yenilenen hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
ZİRAAT BANKASI’NIN KURULUŞ TARİHÇESİ
20 Kasım 1863 tarihinde Mithat Paşa tarafından Pirot kasabasında bugünkü Ziraat Bankası’nın temelini oluşturan Memleket Sandıkları kurulmuştur. 158. yılını geride bırakmış bulunan Ziraat Bankası, dünya yakın tarihinin çok önemli bir kesitine tanıklık etmiştir.
Bir imparatorluk bankası olarak kurulan Ziraat Bankası, I. Dünya Savaşı, Milli Mücadele, Büyük Ekonomik Bunalım ve II. Dünya Savaşı gibi tarihin akışını değiştiren ve iktisadi hayatı derinden etkileyen olayları bizzat yaşamıştır.
1923 yılında Cumhuriyet’in ilanından itibaren Ziraat Bankası, Türkiye’nin kalkınma ve büyüme yolculuğunun her aşamasında önemli görevler üstlenmiş, günümüze küresel ve güçlü bir marka olarak ulaşmıştır.
Türkiye’de 400’e yakın ilçe ve beldede tek banka olarak hizmet veren ve ülkenin en yaygın bankacılık hizmet ağına sahip olan Ziraat Bankası, yurt dışında 18 ülke ve 108 noktadaki yapılanmasıyla da bölgesel bir güç ve önemli bir küresel aktördür.
Bugün 1.751 şube ve 24.556 çalışanıyla hizmet veren ve aktif büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası’nın 158. yaşını Tuzgölü Gazetesi olarak biz de kutluyoruz.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat