Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

2021 YILI DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI OSB’de dahil bu yıl ilçemizde Doğalgaz çalışmaları bitiyor!

Şereflikoçhisar’a ilk defa 2017 yılında gelen doğalgazın bu yılki programın tamamlanmasıyla birlikte ilçede doğalgaz çalışmalarının tamamının biteceği belirtildi. Bu yılki doğalgaz abonelik bedeli 892 TL olurken ilçemizde doğalgaz başvurularının yoğun olduğu kaydedildi.
2017 yılında başlatılan çalışmalarla Şereflikoçhisarlıların yıllarca özlemle bekledikleri doğalgaz çalışmaları, bu yıl programa alınan çalışmaların tamamlanmasıyla biteceği ifade edildi.
Bu yıl Başkentgaz tarafından 70-80 km yatırıma alındığı, alınan bu yatırımla Mustafacık Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Emek Mahallesi ile Hacıembiya Mahallesinin çevre yolu altı ile Yeşilova Mahallesinde ve Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmalar yapılacağa belirtildi.
2017 yılından bugüne kadar ilçemizde 100 km’lik yerin yapıldığı, bu yıl yapılacak 70-80 km çalışmanın ardından ilçemizde doğalgaz çalışmalarının tamamlanacağa ifade edildi.
Ayrıca, 3 yıldan bu tarafa 7250 doğalgaz abone sayısının olduğu ifade edilirken doğalgaz başvurularının yoğun olduğu kaydedildi.
Şereflikoçhisar Başkentgaz Bölge Şefi Erhan Orhan Uzun konuyla ilgili olarak; “Şereflikoçhisar’da 2021 yılı doğalgaz çalışmaları başladı. Yatırıma alınan 70-80 km’lik yerin bitirilmesiyle birlikte bu yıl ilçedeki doğalgaz çalışmaları tamamlanıyor. Tabi bu yılki yatırıma Organize Sanayi Bölgesi de dahildir. İlçe halkına hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
EVREN İLÇESİNDE DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK
2021 yılında Evren ilçesinde de doğalgaz çalışmalarının bugünlerde başlayacağa belirtildi.
Evren ilçesinde, doğalgaz çalışmalarının, bu yıl başlayıp tamamlanacağını belirten Şereflikoçhisar Başkentgaz Bölge Şefi Erhan Orhan Uzun; “Evren ilçesinde bu yıl ilk defa doğalgaz çalışmaları başlayacak. Ve ilçede 40-45 km doğalgaz çalışması yapılacak olup bu yıl da çalışmalar tamamlanacaktır. İlçe halkına hayırlı olsun” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat