Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Ana Sınıfı Öğrencileri Ramazan Kolileri Hazırlıyor

Ramazan ayı nedeniyle ilçemiz Zafer İlkokulu bünyesinde faaliyet gösteren ana sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile birlikte örnek ve güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar. Öğrencilerde Ramazan bilincini oluşturmak, yardımlaşma ve paylaşma kavramlarını öğretmek amacıyla gönüllü veliler tarafından temin edilen malzemeler, öğrenciler tarafından kolilere doldurularak, hazırlanıyor. Hazırlanan koliler de, yardıma muhtaç insanlara verilecek.
Ramazan ayı nedeniyle ilçemiz Zafer İlkokulu bünyesinde faaliyet gösteren ana sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile birlikte örnek ve güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar.
Öğretmenlerinin öncülüğünde, veliler tarafından temin edilen malzemeler, öğrenciler tarafından ramazan kolilerine doldurarak, hazırlanıyor.
Hazırlanan ramazan kolileri de, yardıma muhtaç insanlara verileceği belirtiliyor.
Öğrencilerde, Ramazan bilincini oluşturmak, yardımlaşma ve paylaşma kavramlarını öğretmek amacıyla uygulanan söz konusu projeye, 5 ana sınıfında eğitim gören yaklaşık toplam 90 öğrenci katıldı.
Çocuklara Ramazan ayının maneviyatını anlatmak için söz konusu etkinliği yaptıklarını belirten ana sınıfı öğretmenleri de, “Ramazan ayının önemine uygun bir etkinlik yapıyoruz. Öğrencilerimize, Ramazan bilincini oluşturmak, yardımlaşma ve paylaşma kavramını öğretmek amacıyla ramazan kolileri hazırlayarak anlatıyoruz. Velilerimiz de bizi bu konuda destekleyerek malzemeleri temin ettiler. Öğrencilerimizde malzemeleri, kolilere doldurarak, hazırladılar. Böylece, minikler Ramazan ayının manevi hissini yardım kolisi hazırlayarak öğreniyor” dediler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat