Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Aydın; “PARTİMİZ BÜYÜK BİR YÜKSELİŞ İÇERİSİNDE”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Aksaray programına giderken ilçemizde de partilileriyle bir araya geldi. Yaptığı kısa konuşmasında da; “Partimiz büyük bir yükseliş içerisinde. İnşallah İYİ Parti iktidarında daha önceki dönemde Şereflikoçhisar’a yaptığımız hizmetleri misliyle daha fazlasını yapıp buraya olan vicdani borcumuzu da yerine getireceğiz” dedi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile birlikte Aksaray’daki programlarına giderlerken ilçemizde de ilçe Teşkilatı ve partililerle kısa da olsa bir araya geldi.
Yıldırım Tesislerinde partililerle buluşarak çay sohbeti yapan Koray Aydın’ı ve Vekilleri İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım ve partililer karşıladı. Aydın’a çiçek veren partilileri bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha sonra tesise giren Aydın ve Milletvekilleri kısada olsa burada İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım ve partililerle sohbet etti.

Gazetemiz muhabirimiz Zeynep Görgülü, Aydın’a ”Şereflikoçhisar’ılar bir mesajınız var mı?” sorusunu yöneltti.
Aydın da cevap olarak; “Hemşehriniz olarak aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Çünkü benim çok sayıda sevdiğim insanların yaşadığı bir yer Şereflikoçhisar. İYİ Parti olarak cenabı Allah nasip edecek, yapılacak ilk seçimde iktidar olacağız. Ona inanıyoruz. Çünkü milletimiz bize o krediyi açtı. Bunu görüyoruz. Partimiz büyük bir yükseliş içerisinde. İnşallah İYİ Parti iktidarında daha önceki dönemde Şereflikoçhisar’a yaptığımız hizmetleri misliyle daha fazlasını yapıp buraya olan vicdanı borcumuzu da yerine getireceğiz. Bundan Şereflikoçhisarlıların emin olduğunu biliyorum. Tuttuğumuzu kopardığımızı biliyorsunuz. Söz verdiklerimizi yaparız, onu da iliyorsunuz. Cenabı Allah nasip edecek inşallah” dedi.
Görgülü’nün, “Tekrar ilçemize ne zaman geleceksiniz. Program belli mi?” şeklindeki sorusuna Koray Aydın; “Onu programlayacağız. İlçe gezilerimiz var. Ankara’da başlandı. Şuanda tarih belli değil. İlçeleri 2’şer 22şer geziyoruz. Burayı da Şereflikoçhisar ile Evren yapacağız.” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat