Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

BAŞKAN MEMİŞ ÇELİK COŞKUYLA KARŞILANDI

Allah izin verirse Turgut Başkanı Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturtacağız!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 31 Mart yerel seçimleri için yeniden aday gösterdiği Belediye Başkanı Memiş Çelik, ilçemize döndüğü akşamı coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Meşalelerle karşılanan Belediye Başkanı Memiş Çelik, yapmış olduğu konuşmasında, Ben Şereflikoçhisar’ın 30’uncu Belediye Başkanıyım. Üst üste hiçbir Belediye Başkanı olmamış. Bunu da başlangıç olarak kırmış olduk diyerek, “ABB Belediye Başkan Adayı Turgut Başkanında selamı var. Az önce beraberdik. Allah izin verirse Turgut Başkanı Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuma oturtacağız” dedi.
Belediye Başkanı Memiş Çelik, isminin yeniden adaylık için açıklandığı Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’ndeki törenin ardından ilçeye dönüşünde meşale gösterileriyle karşılandı.
Karşılama sırasında; Belediye personellerin tamamı ve Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile partililer vardı.
Belediye Başkanı Memiş Çelik, İlçe Başkanı Levent Sarıkaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kacar ile Kadın Kolları Başkanı Aysun Pekmezciyle birlikte, coşkulu bir kalabalık eşliğinde meşale koridorundan geçerek, vatandaşları selamladı.
Alkışlarla ve tezahüratla ilçe binasının önüne kadar yürüyen Başkan Memiş Çelik, kendisini bekleyen kalabalığın tebriklerini tek tek kabul etti.
Daha sonra konuşma yapan Başkan Memiş Çelik; “Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu soğukta beklemişsiniz. Bize de böyle bir sürpriz yaptınız. Ayaklarınıza sağlık. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle bugün Şereflikoçhisar’ın yeniden Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildik. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz, İl Başkanımıza, teşkilat mensuplarımıza ve aynı zamanda her zaman bizlere desteğini esirgemeyen Şereflikoçhisar halkına teşekkür ediyorum. Çünkü Ak Parti’de siyaset yapmak ayrı bir sorumluluk gerektiriyor. Dolayısıyla vatandaşın teveccühü olmadan hiç kimse aday da yapılmıyor, burada halkımızın büyük bir teveccühü var, halkımızın yoğun desteğini aldık. Allah razı olsun. Bizler de 5 yıl içerisinde bize verilen sorumluluğu yerine getirdik. Verdiğimiz 43 projenin aşağı yukarı %85’ini uyguladık. Söz vermediğimiz birçok projeleri de uyguladık. Yeni projelerimiz var. İlerleyen günlerde bu projelerimizi kamuoyuna açıklayacağız.
Bizim Şereflikoçhisar’da tek bir sorunumuz vardı. Beceriksiz, basiretsiz bir yönetim Ankara Büyükşehir Belediyesi vardı CHP’li Mansur Yavaş tarafından. En büyük şanssızlığımız oydu. İnşallah Büyükşehir Belediyesi’ne de Ak Parti’den Turgut Altınok hemşehrimiz aday gösterildi. Oda hemşehrimiz, Balalı. Biz görüşmelerimizi yaptık kendisiyle. Kendisinin sizlere selamı var, az öncede beraberdik. Dedi ki; “Şereflikoçhisar ve Ankara’nın 25 ilçesinde gereken hizmeti yapacağız. Çünkü, Ankara’nın bir 5 yıl kaybı var. Bu 5 yıllık kaybı da telafi edeceğiz. Hemşehrilerimiz müşteri olsunlar. Ne gerekiyorsa Ankara’nın hakkettiği o hizmetleri tüm Ankaralılara sunacağız” diye.
Büyükşehir Belediyesi maalesef 5 yıl yaptı. Şereflikoçhisar’a da çivi çakmadı. Ankara’nın 25 ilçesine de çivi çakmadı. Tabi yasalar yen, olduğu için hizmetin nerden gelmediğini, niye gelmediğini yavaş yavaş öğrenmeye başladı. Kısa bir zamanımız var. 65 günlük bir çalışma zamanımız var. İnşallah bu 65 gün içerisinde Şereflikoçhisar’lı hemşehrilerimizin kapısına gitmediğimiz bir hemşehrimiz kalmayacak. Bu süreçte hepsini anlatacağız.
Ben Şereflikoçhisar’ın 30’uncu Belediye Başkanıyım. Üst üste hiçbir Belediye Başkanı olmamış. Bunu da başlangıç olarak kırmış olduk. Bu da bizim kalfalık dönemimiz olacak. Gereken hizmeti yapılacak. Turgut Başkanın dediği gibi 5 hanelik yerlere bile asfalt atacağız. Ben inşallah sizlerin de desteğiyle bu süreci iyi bir şekilde atlatacağız. Turgut Başkanı Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturtacağız. %70 oy sözü verdik. Hep birlikte bu %70 oranına çıkacağız. Hepinize tekrar teşekkür ederim.” dedi.
Kalabalık konuşmadan sonra dağıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat