Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Başkanlardan Hemşehrimize hoş geldin ziyareti

Belediye Başkanı Memiş Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kacar MYO Müdürü hemşehrimiz Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş’a hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Kısa bir süre önce Ankara Üniversitesi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksek Okulunda Müdür olarak göreve başlayan hemşehrimiz Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş’a hoş geldin ziyaretleri devam ediyor. Salı günü Belediye Başkanı Memiş Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kacar MYO Müdürü hemşehrimiz Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş’a hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Belediye Başkanı Memiş Çelik, Eğitim konusunun çok önemli bir konu olduğuna vurgu yaparak; “ Eğitim olmazsa olmazımızdır. Eğitim konusunda üzerimize düşen ne görev varsa Belediye olarak seve seve yapmaya hazırız. Bu çocuklar hepimizin çocukları. 31 Mart yerel seçimleri sonrası siyasi rozetimizi bir kenara bıraktık. Amacımız ilçeye ve ilçe halkına hizmet etmek. Tabi bu hizmetleri yaparken de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak. El ele verdiğimiz takdirde başaramayacağımız hiçbir şey yok. Bu vesile ile ilçemize tekrar hoş geldiniz” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan ise, “İlçemizde bulunan Üniversitede bir hemşehrimiz Müdür olarak görev yapmasının çok güzel olduğuna dikkat çekerek; “ Allah izin verirse birlikte ilçemizi ve ilçemizde Eğitim Öğretim hayatına devam eden öğrencilerimiz için hep birlikte çalışacağız. Bu yönde hiç kuşkunuz ve şüpheniz olmasın. Bizden ya da Partimizden yana bir isteğiniz olursa seve seve yapmaya hazırız. Tekrar İlçemize hoş geldiniz” dedi.

Ankara Üniversitesi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksek Okulunda Müdürü hemşehrimiz Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş ise, ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu ifade ederek; “ Aslında ilk olarak benim Belediye Başkanı Memiş Çelik’i ziyaret etmem gerekliydi. Sağ olsun Başkanım bizi ziyarete geldi. Çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Okulumuz adına hep birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Tekrar tekrar ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaret başka konularda yapılan çay sohbeti ile sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat