Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

BELEDİYE’NİN COVİD-19 MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Korona virüs tedbirleri kapsamında Belediye tarafından Mart ayında başlayan önlem çalışmaları kesintisiz devam ediyor.

Korona virüs pandemisi tedbirleri kapsamında Mart ayında başlayan önlem çalışmaları kesintisiz olarak devam ediyor. Belediye Başkanı Memiş Çelik’in talimatları doğrultusunda sürdürülen dezenfeksiyon çalışmaları yaya ve araçlı ekiplerimiz tarafından devam ediyor.

ÖZEL SOLÜSYON İLAÇLARLA ANA ARTERLER YIKANDI

Korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğun olarak kullandıkları ana arterler Belediye ekiplerince özel solüsyonlu ilaçlarla, yüksek basınç yardımıyla dezenfekte ediliyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde bir dizi çalışmaların yürütüldüğünü belirten Belediye Başkanı Memiş Çelik, “İlçe merkezinde insan popülasyonunun yoğun olduğu noktalarda, araçlı ve yaya dezenfeksiyon ekiplerimizle, dezenfekte çalışmalarımız kesintisiz olarak devam ediyor. Ana arter noktalarda sürdürülen zemin dezenfeksiyon çalışmalarında özel solüsyonlu ilaçlarla, yüksek basınç yardımıyla faaliyetlerimiz devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarımız, camilerimiz sürekli ekiplerimiz tarafından dezenfekte ediliyor.” Dedi

HALK PAZARINA KORONA ÖNLEMİ

Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle Cumartesi günü kurulan halk pazarı artık Salı günleri kurulacak.

Belediye Başkanı Memiş Çelik konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Cumartesi pazarı, sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile Salı gününe alınmıştır.

Pandemi nedeniyle yoğunluğun azaltılması için E-90 altı mahallelerimiz, Cumhuriyet, Emek, Hacıenbiya, Yeşilova, Tuzla ve uzak mahallelerimizden gelen vatandaşlarımızın öğleden önce saat 12’ye kadar Pazar alış verişlerini yapmaları, 12’den sonra ise E-90 üstü mahallelerin alış veriş yapmaları kendi sağlığımız için önemlidir.

Halkımızın maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmeleri önemle rica olunur. “ dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat