Warning: getimagesize(/home/tuzgoluh/public_html/wp-content/uploads/2020/11/KORONAVIRUS-ILCEMIZDE-CAN-ALMAYA-DEVAM-EDIYOR.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/tuzgoluh/public_html/wp-content/plugins/heateor-open-graph-meta-tags/public/class-heateor-open-graph-meta-tags-public.php on line 722

Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

KORONAVİRÜS İLÇEMİZDE CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

İlçemizde koronavirüsü hastalığına yakalananların sayısı gün geçtikçe artarken son günlerde de salgın nedeniyle 4-5 kişinin vefat ettiği öğrenildi.

 

İlçemizde son aylarda hatta son günlerde koronavirüsü salgınına yakalanan hasta sayısı artarken koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren kişi sayısının da arttığı görülmekte.

Edinilen bilgilere göre; İlçemizde son günlerde koronavirüs hastalığına yakalanarak hastanede tedavi gören hemşehrilerimizin olduğu ve salgından dolayı 4-5 hemşehrilerimizin de vefat ettiği öğrenildi.

Türkiye genelinde de hasta sayısı artması nedeniyle birtakım önlemler ve kurallar alınırken İlçemiz Kaymakamlığı tarafından oluşturulan ilçe izolasyon ekipleri de sık sık denetimlerini yapsalar da vatandaşlarımızın virüsü çok dikkate almadıkları dikkatlerden kaçmıyor.

Diğer yandan ilçemizde koronavirüsü salgını sayısı ile ilgili Kaymakamlık ve hastaneden resmi bir açıklama yapılmazken son günlerde ilçemizde vaka sayılarının ciddi derece de artış yaşandığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

MASKENİZDEN TAM YARARLANIN

Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca da, twitter sayfasından her gün benzerini yaptığı paylaşımla vatandaşların maskeden tam yararlanması için bulunduğu uyarıda; ‘Maskenin koruyuculuğu, ağzı ve burnu tamamen kapatmasına bağlıdır. Havayla doğrudan temas önlenmelidir. Örneğin, burun açıkta bırakılırsa virüse yoğun şekilde maruz kalmanız mümkün. Virüs yükü arttıkça da hastalık ağırlaşır. Maskenizden tam yararlanın. Hastalığın önünü kesin’ dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat