Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Büyükşehir Çalören Mahallesinde Yıkılan Köprülerin Yapımına Başladı

2022 yılının Haziran Ayında Çalören Mahallesinde meydana gelen afet olayında yıkılan köprüler Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmaya başlandı. CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı ve İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım da, Şereflikoçhisar ANFA Sorumlusu Mustafa Koçak ile birlikte mahalleye giderek, yapılan çalışmaları yerinde incelemede bulundular.
2022 yılının Haziran Ayında Çalören Mahallesinde meydana gelen afet olayında köprüler yıkılmıştı.
Afet olayından sonra mahalleye gelen Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, mahalledeki zararları yerinde görüp, etüt çalışması yapmıştı.
Geçtiğimiz hafta içinde de Büyükşehir ekipleri tarafından yıkılan köprülerin yapımına başlandı.
Çalışmaları yerinde incelemek için CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı ve İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, Şereflikoçhisar ANFA Sorumlusu Mustafa Koçak ile birlikte mahalleyi ziyaret etti.
Yapılan çalışmalar için açıklama yapan ve, “Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diyen CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı; “İnsan merkezli Belediyecilik anlayışımız gereği bütün vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Her durumda bizlerin yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a, Özel Kalem Müdürü Nevzat Beye, yol arkadaşımız, birlikte hareket ettiğimiz İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım’a verdikleri destekleri için teşekkür ederim. Millet yolunda birliğimiz daim olsun” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat