Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

TARIM BAKANI ZİYARET EDİLDİ

Belediye Başkanı Memiş Çelik, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’yi ziyaret ederek ilçemizdeki tarım projeleri hususunda görüşmelerde bulundular.
Belediye Başkanı Memiş Çelik ve Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan geçtiğimiz haftalarda yapılan bakan ziyaretlerine bir yenisini eklediler. Geçtiğimiz haftalarda Enerji, Genlik ve Spor Bakanını ziyaret eden Çelik ve Seyhan bu hafta ise Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’yi ziyaret ettiler.
Tarım ve Orman Bakanına yapılan ziyaret hakkında açıklama yapan belediye Başkanı Memiş Çelik; ‘’İlçemizin önemli gelir kaynakları arasında yer alan tarımsal faaliyetlerin artırılması, sürdürülebilirliği ve ürün çeşitliliğinin yükseltilmesi amacıyla tarım arazilerimizin sulu tarıma kazandırılabilmesi için geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek projelerimizi sunduk, son olarak Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişçi’yi ziyaret ederek projelerimizi arz ettik” dedi.
Şereflikoçhisar’ın verimli tarım arazilerinin sulu tarıma kavuşturulmasıyla birlikte sürekli ürün alabilme ve ürün çeşitliliğinin artmasının çiftçimize ve ilçe ekonomisine ciddi katkılar sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Memiş Çelik; ‘’Bakanımızla yaptığımız görüşmelerde tarım arazilerinin sulu tarıma kavuşturulması ile ilgili projemizin detaylarını aktararak, ilçemizdeki tarımsal üretim, rekolte, proje ve desteklemeler hususunda çiftçilerimizin ve hemşehrilerimizin taleplerini arz ederek görüşmelerimizi gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat