Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Çanakkale Şehitleri hoşaf ekmek ile anıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları tarafından Çanakkale Savaşına Mehmetçiğimizin hem yoklukla hem de düşmanla yapmış olduğu zorlu savaşı hatırlatmak için, Mehmetçiğimizin karavanası olan Üzüm hoşafı ekmek dağıtımı yaptı.
Çanakkale Zaferinin 106’inci yıl dönümünde Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları tarafından İsmet Paşa Caddesi Vakıfbank karşısında dağıtılan Üzüm hoşafı ve ekmek dağıtımı yapıldı.
Hoşaf ve ekmekler, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Can Karacan ve Yönetim Kurulu tarafından bizzat dağıtılırken, dağıtıma CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan CHP Gençlik Kolları Can Karacan; “Bugün Çanakkale Zaferimizin 106.’cı yıldönümü münasebetiyle hem Çanakkale şehitlerimizi anmak hem de zor ve çetin şartlarda yiyeceğin içeceğin az olduğu bir konumda bir öğünü temsilen şehitlerimizin ruhuna hoşaf ve ekmek ikramında bulunduk. Amacımız, burada hem şehitlerimizi yad etmek hem de onların bir öğünde sadece şekersiz hoşaf ve ekmekle yetinmek suretiyle canlarını hiçe sayarak vatan için kendilerini feda ettiklerini, yaşamak ve yaşatmaktır” dedi.
CHP Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yapılan etkinlik vatandaşlarımız tarafından beğeni ile karşılandı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat