Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

CHP Kadın Kolları, Mahalle Mahalle Gezerek 8 Mart Dünya Emekçi Kadın Gününü Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Meryem Zorlu, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte mahalle mahalle gezerek ziyaret ettikleri emekçi kadınların, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak, sıkıntıları dinledi. Ziyaretlerde ayrıca, hem kadınların yerinin CHP’de nemli olduğu hem de CHP’nin iktidarında Aile Destekleri Sigortası ile kadınların hakkettikleri sosyal refaha kavuşturulacakları anlatıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Meryem Zorlu, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte mahalle mahalle gezerek ziyaret ettikleri emekçi kadınların, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak, sıkıntıları dinledi.
Güne özel hediyeleriyle ziyaretler yapan CHP Kadın Kolları, ziyaretlere hem kadının CHP’de önemli bir yere sahip olduğunu hem de CHP iktidarında Aile Destekleri Sigortası projesi ile kadınların hakkettikleri sosyal refaha kavuşturulacakları anlatıldı.
Ziyaretlerden memnun kalan kadınlar da, CHP ilçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Zorlu’ya ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti.
MERYEM ZORLU’NUN DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Zorlu, ayrıca bir mesaj yayınlayarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı. Zorlu, yayınladığı mesajında şöyle dedi;
“Uluslararası bir gün olan ve Birleşmiş Milletler tarafından kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, aynı zamanda kadın hakları hareketinin de odak noktasıdır.
Kadın kimliğini değersizleştiren, emeğinin ucuzlaştıran, şiddeti meşrulaştıran, kadını toplumsal yaşamdan uzaklaştıran anti-demokratik uygulamalara karşı 8 Mart’ın önemi tartışmasız çok büyüktür.
Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, kadınların ekonomik ve sosyal hayattaki yerleri güçlendirilerek, projelerimiz arasında yer alan Aile Destekleri Sigortası ile kadınlar hakkettikleri sosyal refaha kavuşturulacaklardır.
Kadınların şiddete maruz kalmalarını önleyen İstanbul sözleşmesi, CHP iktidarında tekrar hayata geçirilerek, kadınlarımızın güçlü toplum, güçlü birey olmaları yolunda gerekli tüm adımlar atılacaktır.
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak, dünyaya kendi gözlerimizle bakabildiğimiz şiddetin, istismarın, emek sömürüsünün olmadığı bir dünya düzeninde yaşamak gayretiyle eşit birey, eşit yurttaş bilinci içinde mücadele eden dünya kadınlarının, 8 Mart Dünya Emekçi, Kadınlar Gününü kutluyoruz.” Dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat