Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Evren Kaymakamı Değişti KAYMAKAMDAN DUYGU DOLU VEDA MESAJI

2020 Eylül Ayından günümüze kadar Evren Kaymakam Vekili olarak görev yapan ve zaman zaman İlçemiz Kaymakamlığına vekalet eden, Kaymakam Murat Demirbilek, Ankara’ya Kaymakamlık kursuna gitti. Kursa giden ve Evren İlçesinden ayrılan Kaymakam Demirbilek’in duygu dolu veda mesajı okuyan herkesi hüzünlendirdi.
Evren Kaymakam Vekili Murat Demirbilek, Ankara’ya kaymakamlık kursuna gitmesi nedeniyle Evren’den ayrıldı. 2020 Eylül Ayından bugüne kadar başarılı projelere imza atan Kaymakam Demirbilek, kısa sürede yaptığı çalışmalarıyla da Evren İlçesinde sevilen bir kaymakam olmuştu.
Kaymakam Murat Demirbilek, ilçeden ayrılmadan önce de “Evrenli Hemşehrilerim” şeklinde başlayan bir veda yazısı yayınladı.
Kaymakam Murat Demirbilek’in duygu dolu veda mesajında;
“Saygıdeğer Evrenli Hemşerilerim,
İçişleri Bakanlığımızın Kaymakamlık Kursuna devam edecek olmam sebebiyle 6 aya yakın bir sürede onurla görev yaptığım Evren’e ve sizlere arz-ı veda ediyorum.
Erişilebilir bir Kaymakamlık yapacağıma ve ‘Kimsesizlerin Kimi’ olacağıma dair vermiş olduğumuz taahhüde sadakatle bağlı kalıp, yaptığımız çalışmalarla devletin sadece kudretten ibaret olmadığını, aynı zamanda şefkati de kapsadığını göstermenin gayreti içinde oldum.
Eşsiz doğal güzelliğinin yanında samimiyetle ve muhabbetle dolu olan ve hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu ilçeden ayrılmak elbette kolay olmayacak.
Bu ilçeye gönlümüzü verdik. Sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu. Kaymakamlık gibi sorumluluğu ağır bir emaneti taşırken, her görevi mükemmel yapmanın zorluğunu takdirlerinize sunuyorum.
Çalışmalarımızda bize destek veren Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının yöneticilerine, siyasi parti temsilcilerine, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine teşekkür ediyorum.
Evren’den ayrılırken gönlümüzün ve kapımızın sizlere sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Sevinçlerinizle mutlu olacak, üzüntülerinizle kederleneceğim. Bundan sonraki görev yerlerimde de aynı anlayış ve fedakârlıkla çalışarak, daha güçlü bir Türkiye hedefine emin adımlarla yürümeye devam edeceğim.
Bu duygularla Evrenli hemşerilerimden helallik diliyorum. Sağlık ve mutlulukla kalın. Allah’a emanet olun.”
Yerine yeni atanan Kaymakam Sait Muhammed Bilgin’de görevine başladı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat