Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Okul ve Kurum Müdürleriyle toplantı yapıldı

İlçe Milli eğitim Müdürü Uğur Atılgan, Kaymakam Zafer Engin’in de katıldığı toplantıda, Okul ve Kurum Müdürleriyle bir araya geldi. Toplantıda, II. dönem okulların açılmasıyla birlikte planlanan çalışmalar gözden geçildi.
2020-2021 Eğitim Öğretim yılı II. dönem Müdürler Kurulu toplantısı, Kaymakamlıkta Çanakkale toplantı Salonunda Covid-19 tedbirleri çerçevesinde maske ve mesafeye uygun olarak gerçekleştirildi.
Toplantı; İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan Başkanlığında, Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerinin katılımıyla yapıldı.
Toplantıya, Kaymakamı Zafer Engin’de katılım sağladı. Toplantıda konuşma yapan ve II. dönemin şimdiden öğretmenlere ve öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakam Engin, gelecek nesilleri yetiştirmede öğretmenlerin ve idarecilerin üzerine düşen sorumluluğa değindikten sonra toplantıdan ayrıldı.
Toplantıda, kurum müdürleri ile I. Dönem değerlendirmesi yapıldı ve II. Dönem için planlanan çalışmalar gözden geçirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan da yaptığı konuşmasında; okulların kademeli olarak açılmaya başladığını, öğrencilerin maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde Eğitim-Öğretimlerine başlayacaklarını ve onların sağlığı için gereken tüm tedbirleri alacaklarını ifade etti.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat