Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Gece yarısı kuyuda mahsur kaldı

İlçemiz Boğaziçi Mahallesi Berat Cömertoğlu Caddesi yolu üzerinde gece yarısı bir kuyuda mahsur kalan vatandaş, itfaiye ve Büyükşehir ekiplerince kurtarıldı. Gecenin bir yarısı kuyuda mahsur kalan kişinin o saatte ne iş yaptığı ise merak konusu oldu.
Hafta sonu İlçemiz Boğaziçi Mahallesi Berat Cömertoğlu Caddesi Panlı yolu üzerinde akıl almaz bir olay meydana geldi.
İddialara göre K.B isimli kişi gece saat: 02:00 sularında AFAD’ı arayarak kuyuda mahsur kaldığını söyleyerek yardım istedi. AFAD ekipleri de, hemen yetkililere haber verdi. İtfaiye ve Büyükşehir ekipleri, olay yerine gittiklerinde yaklaşık 30 metrelik kuyuda K.B isimli kişinin mahsur kaldığını gördüler. Yaklaşık yarım saat süren yoğun çalışma sonrası K.B isimli kişi mahsur kaldığı kuyudan çıkarıldı. ,
Kuyuda oluşan gaz nedeniyle sağlık sorunu yaşayan K.B. olay yerinde hazır bekleyen Ambulans ile İlçemiz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tedaviden sonra taburcu edildi.
“Gecenin bir yarısı o kuyuda ne işi olduğu?” merak konusu olan K.B. hakkında daha sonra Emniyet güçlerince ifadesi alındı.
Aynı yerde aylar önce define için kazı yapılması, K.B isimli kişinin o saatte define aramak için mi kuyuya girdiği?! sorusunu akıllara getirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat