Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ÇELİK; 24 SAAT ESASINA GÖRE GÖREVDEYİZ

Cuma günü gece saatlerinde ilçe genelinde etkili olan kar yağışı öncesi teyakkuz halinde tedbirlerini alan ilçe Belediyesi’ne ait karla mücadele ekipleri, kar yağışı sonrasında 24 saat esasına göre ilçe genelinde çalışmalarını sürdürdü. Başkan Çelik de konuyla ilgili olarak yaptığı konuşmasında; “tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz 24 saat görev başındayız” dedi.
Cuma günü gece saatlerinde ilçe genelinde etkili olan kar yağışı öncesi teyakkuz halinde tedbirlerini alan ilçe Belediyesi’ne ait karla mücadele ekipleri, kar yağışı sonrasında 24 saat esasına göre ilçe genelinde çalışmalarını sürdürdü.
Belediye Başkanı Memiş Çelik, kar yağışının rahmet ve bereket olduğunu ifade ederek; “İlçe genelinde 24 saat esasına göre ekiplerimizle birlikte mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Kar yağışı öncesi karla mücadele hazırlıklarının tamamlandığını ve ilk kar tanesinin yere düşmesiyle birlikte çalışmaların başlatıldığını belirten Belediye Başkanı Memiş Çelik; ‘’İlçe genelinde ana ve ara arterlerde, yaya yollarında, çarşı içinde ilçe genelinde gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor. 50 personel ile ilçemizde sürdürdüğümüz çalışmalarımıza 3 kamyon, 2 traktör, 2 loder kepçe, 6 beko loder kepçe ve 1 greyder ile saha çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz” dedi.
İlçe genelinde kar küreme, yol açma, tuzlama ve temizlik çalışmalarının kesintisiz devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Memiş Çelik; ‘’Hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması için ekipler halinde tüm mahallelerimizde kar küreme ve tuzlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz, tuzlama çalışmaları kapsamında 200 Ton tuz serimi gerçekleştirildi, ilçemizde hiçbir ana arter yolda kapanma yada aksaklık yaşanmadı, tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz 24 saat görev başındayız.” Dedi.
Sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için veteriner hekimliği tarafından oluşturulan ekiple çalışmaların devam ettiğini ifade eden Çelik; ”Belediyemize ait geçici bakım evi ve kısırlaştırma merkezimizde bulunan sokak hayvanlarının yanı sıra ilçemizin bir çok noktasında oluşturduğumuz besleme noktalarıyla can dostlarımızın bu soğuk ve karlı havalarda beslenmelerine olanak sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat