Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Gençlik Merkezi’nde Tiyatro ve Bağlama Kursları Açılacak

İlçemiz Gençlik Merkezinde, tiyatro kursu ve bağlama kursu (bayanlar için) açılacağa gibi bilgisayar / Office programları kursu ile diksiyon kursu da açılacak. Ücretsiz olan kurslar için başvurular devam ediyor.
İlçe Gençlik Merkezi’nde ücretsiz kurslar devam ederken tiyatro kursu, bağlama kursu (bayanlar için), bilgisayar / Office programları kursu ve diksiyon kursu da açılacak.
Başvuruların devam ettiği söz konusu kursların, son başvurularının 10 Aralık 2021 Cuma günü (yarın) sona ereceği belirtildi.
İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Burak Kocabeyoğlu da açılacak kurslarla ilgili olarak; “Merkezimizde ücretsiz kurslarımız açılmaya devam ediyor. 10 Aralık 2021 tarihine kadar tiyatro kursu, bağlama kursu (bayanlar için), bilgisayar / Office programları kursu ve diksiyon kursumuzun başvurularını Gençlik Merkezimizde almaktayız.
Gençlerimizin ve kursiyerlerimizin Bayan escort memnun olduğu kurslarımıza yoğun ilgi gösterilmektedir. Şereflikoçhisar Gençlik Merkezi olarak hem sportif faaliyetlerde olsun hem de kurslarımızla olsun gençlerimizin her daim yanındayız” ifadelerini kullandı.
Açılacak kurslara, 18-29 yaş arasındaki gençler kayıt yaptırabilecek.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat