Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

“Üşüme Yavrum” Projesi Kapsamında ilmik ilmik Atkılar ve Bereler Örülüyor

Ak Parti Şereflikoçhisar ilçe Kadın Kolları Teşkilatı ihtiyaç sahibi çocuklar için bir süre önce “Bir atkıda sen ör Anne” sloganıyla üşüme yavrum projesini başlattı. Proje kapsamında, gönüllü anneler atkılar ve bereler örüyor.
Şereflikoçhisar Ak Parti İlçe Kadın Kolları teşkilatı koordinesinde yürütülen “üşüme yavrum” projesi kapsamında Şereflikoçhisar’ın n ak anneleri, minik yavrulara el uzatarak manevi bir bağ kurmak için bir araya geldi.
Proje kapsamında aralarında ev hanımları büyüklerin de bulunduğu gönüllü anneler, ilmik ilmik atkı ve bere örüyor.
Annelerin el emeklerinin yani sıra sevgilerini de katarak ördükleri ürünler, soğuk havalarda çocukları ısıtıyor.
Proje ile ilgili olarak Ak Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Aysun Pekmezci, önemli bir sosyal sorumluluk projesi yürüttüklerini ve projeyle ilçede bir farklılık oluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi. Pekmezci, projeye birçok hayırseverin destek verdiğini Escort Antalya de belirterek; “kış mevsimi çok çetin geçiyor. Bizde ihtiyaç sahibi çocuklarımız için neler yapabiliriz diye düşündük. Ak anneler olarak üşüme yavrum projesi ile ihtiyaç sahibi yavrularımızın hem üşüyen bedenlerini ısıtmak hem de kırık gönüllerini mutlu ederek onlarla manevi bir bağ kurmak amacıyla başlattık” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat