Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Halk Pazarı Salı Günü Kuruldu

İlçemiz “Yüksek risk” bölge olması, hafta sonu yasakları getirilmesiyle birlikte Cumartesi günleri kurulan Halk Pazarı, Salı Günü kurulmaya başlandı. Salı günü kurulan Halk Pazarında ise ürünlerin fiyatlarının bir hayli yüksek olduğu dikkatlerden kaçmadı.
Son günlerde korona vakalarının artması nedeniyle Türkiye genelinde kırmızı olan ve “Yüksek risk” bölge diye adlandırılan yerlerde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesi ve İlçemiz de “yüksek risk” bölge olması nedeniyle cumartesi günleri kurulan Halk pazarı, Salı Günleri kurulmaya başlandı.
İlk bu hafta Salı günü kurulan Halk Pazarında, bazı tezgahların açılmadığı görülürken gerek zabıtalar gerekse polisler hem asayiş ve güvenliği sağlarken, hem de vatandaşlarda maskelerin olup olmadığını kontrol ettiler.
Halk pazarında, bu hafta ürünlerin pahalı olduğu belirtilirken en pahalı ürünlerin; yeşil fasulye 15 TL ve yeşilbiber 12 TL’den satışa sunulurken, kilosu 3 TL ile en ucuz ürün ise Marul ve Ispanak oldu. Balık tezgahlarında ise Hamsi 25 liradan satışa sunuldu.
Hafta sonu yasakları kalkana kadar, ilçemizde halk pazarı, aynı yerde Salı günleri kurulmaya devam edeceği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat