Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İHH 160 ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İlçemiz İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Ramazan ayında ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi aileler ve yetimlerin yüzleri Her zaman olduğu gibi bu Ramazan-ı şerifte de unutmadı. İlçemiz İHH şubesi Ramazan ayı boyunca 160 çocuğumuzun yüzünü güldürdü.
Temel hedefi Yardım olan İHH diğer aylarda olduğu gibi Ramazan-ı Şerifte de ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye devam etti.
İHH Ankara Şubesi Şereflikoçhisar Temsilciliği olarak Ramazan çalışmaları kapsamında ilçemizde ikamet eden 170 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan kolisi dağıtımlarımız gönüllülerimiz ve üniversiteli gençlerin katkılarıyla yapıldı. Yine ilçemizdeki ihtiyaç sahibi 45 aileye alışveriş çeki dağıtımı yapıldı. Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü’nü hayırsever bir vatandaşımızın sponsorluğu İle 25 yetim çocuğumuzla çeşitli oyunların oynandığı ve hediyelerin de dağıtıldığı iftar programımızı gerçekleştirdik. Hayırsever bir vatandaşımızın sponsorluğuyla Genç İHH olarak hazırladığımız iftarımızı ilçemizdeki üniversiteli kızlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Kıymetli Şereflikoçhisar halkının destek ve yardımlarıyla başta ilçemizdeki 52 yetim olmak üzere dünya çapındaki 100 yetim çocuğumuza bayramlık kıyafet hediye edildi. Öte yandan yine Fidye ve zekatlar ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Toplamda 160 çocuğumuzun bayram sevincine vesile olan halkımızın hayırlarını Rabbim kabul eylesin inşallah.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat