Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlçemizden 45 Gencimiz “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” İsimli Filmi İzledi

İlçemizden 45 öğrenci, Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de teröristlerle kahraman Mehmetçik’in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” adlı filmini izledi. İlçe Gençlik merkezi tarafından organize edilen program dahilinde Ankara’ya giderek filmi izleyen gençlerin ulaşımı da, İlçemiz Belediyesi tarafından sağlandı.
İlçemizden 45 öğrenci, Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de teröristlerle kahraman Mehmetçik’in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” adlı filmini izledi.
Aziz Mahmud Hüdayi Hafızlık Yatılı Kur’an Kursunda eğitim gören 45 gencin katıldığı programa gitmek için kullanılan ulaşım aracı da, ilçemiz Belediyesi tarafından karşılandı.

Gerçek bir hayattan uyarlanarak çekilen filmi izlerken duygulandıklarını belirten gençler, daha sonra yine program kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Camisini de gezme fırsatı bulduğu ifade edildi.
Ulaşım konusunda Belediye Başkanına teşekkür eden İlçemiz Gençlik Merkezi Müdürü Burak Kocabeyoğlu da; “Gençlik Merkezi’miz tarafından organize edilen program için gençlerin Ankara’ya ulaşımları, Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından sağlandı. Bu nedenle desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Memiş Çelik’e teşekkür ediyorum. Bu tür programlar önümüzdeki günlerde de devam edecek” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat