Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

KAÇAK AKARYAKIT OPERASYONUNDA 9 GÖZALTI

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ile İlçemiz Jandarma ekipleri işbirliği ile yapılan Kaçak akaryakıt operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı yapılan operasyonda 1 adet Ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait olduğu öğrenilen şarjör ve çok sayıda mermi ele geçirildi.
İddialara göre, Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile İlçe Jandarma ekiplerinin işbirliğiyle yapılan çalışma sonucunda akaryakıt kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 9 kişiyi gözaltına aldı.
Konuyla ilgili olarak ulusal basında yayınlanan habere göre;
İddialara göre Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şereflikoçhisar ilçesinde kaçak akaryakıt satışı yapıldığı bilgisi üzerine operasyon başlattı. 12 Aralık 2020 ve 11 Mart 2021 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda 75 bin 256 kilogram kaçak akaryakıt, bin 500 kilogram asit, 3 adet santrifüj ele geçirildi. Akaryakıt kaçakçılığı yaptığı tespit edilen A.K., İ.A., R.A., Ö.A., Ö.U., H.A., S.B., Ö.S., K.Ü. ve E.A. adlı şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 33 adet fişek ele geçirildi. Bulunan malzemelere el konulurken, Ö.S. adlı şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan Sincan Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda tutuklu olduğu tespit edildi. Diğer 9 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat