Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

KATILMIŞ OLDUĞU PROGRAM SONRASI KAZA YAPTI

İlçemizde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile birlikte katıldığı program sonrası Aksaray’a giden ve akşam saatlerinde Aksaray’dan Ankara’ya dönen Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu’nun içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı. Şarampole yuvarlanarak takla atan araçta bulunan Gençoğlu ve şoförü yaralandı.
Yatılı Bölge Ortaokulu’nda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile birlikte kırtasiye seti dağıtma programına katıldıktan sonra Aksaray’a giden ve orada bir dizi ziyaretlerde bulunduktan sonra Ankara’ya dönen Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu’nun içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı.
Kaza ile ilgili iddialara göre Kaza, Aksaray – Ankara Karayolu 45.kilometresi Altınkaya mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Ankara’dan İlçemize gelen ve ilçede katıldığı bir eğitim programının ardından Aksaray’a gelerek Vali Hamza Aydoğdu’yu ziyaret eden Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu’nun içerisinde bulunduğu Yusuf Özdemir idaresindeki 06 BCS 221 plakalı otomobil Altınkaya mevkiine geldiğinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole devrildi. Kaza sonucu Genel Müdür Gençoğlu ve sürücü yaralandı. Kazayı gören yoldaki diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat