Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

KADASTRO BİRİMİ GÖLBAŞI’NA mı BAĞLANACAK?

İlçemizde faaliyette bulunan Kadastro Biriminin Gölbaşı’na bağlanarak biriminin de kapanacağı öğrenilirken bunu duyan vatandaşlar da siyasi parti yetkililerin konuyla ilgilenmesinin isteyerek “İlçe olarak nereye gidiyoruz?” diye soruyorlar.
Son günlerde İlçemiz Hükümet binasında bulunan Kadastro Biriminin, Gölbaşı’na bağlanacağına dair duyulan söylentiler vatandaşlar arasında kulaktan kulağa yayılırken araştırmalar sonucunda Kadastro Biriminin Gölbaşı’na bağlanma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre; Daha önceki yıllarda 11 personelle çalışan, son yıllarda da iki personelle idare edilirken 2 personelin tayin edilmesinden dolayı haftada bir Gölbaşı’ndan gelen bir personelle idare edilen Kadastro Biriminin, personel olmadığı için Gölbaşı’na bağlanarak Şereflikoçhisar’daki birimin kapanacağı öğrenildi.
Kadastro Biriminin Gölbaşı’na bağlanacağını duyan ilçe vatandaşları da; İlçe olarak Ankara’ya, E-90 Karayolu Konya Karayollarına, Adliye olarak Aksaray’a bağlıydık şimdi Kadastro birimi de Gölbaşı’na bağlanıp kapanırsa ilçemiz adına olumsuz sonuçlar doğurması bekleniyor. Siyasetçilerimiz bu konuyla ilgilenerek kadastro biriminin ilçemizde kalmasını sağlamaları gerekiyor. Konuyu duyan birçok vatandaşımız konuya tepki göstererek, ilçe olarak nereye gidiyoruz? Şeker Fabrikası, Cezaevinin kapatılma düşüncesi derken buna birde Kadastro birimi eklenince ilçe olarak zor günlerin beklediğini, bu yönde vakit kaybetmeden gerekli girişimlerin yapılarak, bu gidişatın önüne geçilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat