Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

KILIÇDAROĞLU’NDAN ERDOĞAN’A 10 SORU

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanlığından partinin basın medyadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan İlgili imzasıyla gazetemize basın açıklaması gönderildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sorduğu 10 sorunun yer aldığı açıklamada; “Sorular samimiyetle, yüreklice cevaplanmasa bile zararı yok. Çünkü halkımız bu soruların cevabını AKP iktidarı sahiplerinden daha iyi bilmektedir. Bu soruların cevaplarını bilen Türk Milleti çürümüş AKP iktidarına sandıkta tek tek verecek ve gideceksiniz” denildi.
Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanlığından partinin basın medyadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan İlgili imzasıyla gönderilen basın açıklamasında; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sorduğu 10 soru yer aldığı görüldü.
“20 Yıl Önce ‘’Ananı da Al Git’’ Siyasetinden 20 Yıl Sonra ‘’Bunlar çürük, bunlar sürtük’’ Siyasetine” başlıklı açıklamanın tamamı ise şöyle;
“20 Yıl Önce ‘’Ananı da Al Git’’ Siyasetinden 20 Yıl Sonra ‘’Bunlar çürük, bunlar sürtük’’ Siyasetine.
Zaten Perşembenin gelişi Çarşambadan belliydi. 20 yıl önce Recep Tayyip Erdoğan’a, çiftçilerin zor durumda olduğunu ifade eden bir üreticiye Erdoğan ‘’ananı da al git ‘’ifadesini kullanmıştı. 20 yıl sonra ise kendisi gibi düşünmeyen, hayata farklı bakış açılarına sahip insanlara bunlar terörist, hain gibi ifadeleri kullanan Erdoğan söylemlerini biraz daha ağırlaştırarak kadınlarımıza ‘’çürük, sürtük’’ gibi ifadeler kullanmıştır.
Demokrasinin en önemli özellikleri farklı düşünce tarzlarını bir arada tutmak ve farklı düşüncelerin birbirine saygı duymasını sağlamaktır. Yıllardır din üzerinden siyaset yapan AKP, muhafazakâr olduğunu iddia eden Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halka karşı kullanmış olduğu kin ve düşmanlık içeren bu söylemini kabul etmiyor ve bu söyleme karşı çıkıyoruz. Yıllardır halkımızı söylemleri ile ayrıştıran bu siyasi dilin artık sonlarını getirdiğinin farkındalar ki siyasi olarak son çırpınışlarını yapmaktadırlar.
Son on gün içerisinde İstanbul İl Başkanımız ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ile siyasi oyun oynamak isteyen iktidar yapay gündemler oluşturarak son bir hafta içerisinde her şeye gelen yüzde 30 zam oranlarını halktan saklamaya çalışmaktadır. Vatandaş ekmek bulamaz duruma gelmiş AKP ise kafasını kuma gömmüş, sarayda pasta yeme derdine düşmüştür. Çürümüş olan AKP iktidarı artık sarayda kalabilmek için her yola başvurmaya kalksa da artık hiçbir tutar dalı kalmayarak çürümüş, siyasi çöplükte yerini almaya hazırlanmaktadır. Eğer siyasi olarak kendilerine güveniyorlarsa Halkın önüne sandığı getirirler ve gerçekle yüzleşirler.
ALICI’DAN TEŞEKKÜR
Siyasi olarak her sıkıştığında Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na laf kalabalığına benzer açıklamalar yapan Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son 10 soru sormuş ve Genel Başkanımızdan samimi cevabını almıştır. Şimdi merak ediyoruz Sayın Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU’nun Erdoğan’a yönelttiği bu soruların cevabını nasıl samimiyetle cevaplayacağı merak konusu. Genel Başkanımızın Erdoğan’a soruları şu şekildedir;
‘’1. Damadın 128 milyar doları arka kapıdan, düşük kurla kimlere sattı?
2. Avrupalıların hayat kalitesi korunsun diye, Türkiye’yi milyonlarca sığınmacı ve kaçakla doldurdun, huzurumuzu bozma pahasına mahallelerimizi sattın. Bu talimatı sana kim, ne karşılığında verdi?
3. 33 şehidimizin katilinin kapısına gidip, dakikalarca bekledin. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi etrafa gülücükler saçtın. Sana hakaret eden kişinin ayağına gidip mektubunu “takdim” ettin, “Hamdolsun gündeme gelmedi” dedin. Neden bu kadar eğiliyorsun? Hakkında ne biliyorlar?
4. Ekonomiyi batırdın. Şakası bile kötüyken kendini ekonomist ilan edip, milyonlarca genci işsiz bıraktın, Türkiye’yi yüzde 157 enflasyona mahkum ettin. Hiçbir aklı başında ekonomistin seninle çalışmak istemeyişini kendine nasıl açıklıyorsun?
5. Paravan vakıflar aracılığıyla çocukların, yüzlerce milyon doları birbirine gönderiyor. Yurt kılıfı altında Manhattan’da gökdelen inşa ediliyor, çiftlikler satın alınıyor. Ailece bir araya geldiğinizde, birbirinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz? Hep merak etmişimdir bunu.
7. Rahip Brunson’ı teslim ettikten sonra Kaşıkçı’yı da sattın. Ülke itibarını konsolosluk bahçesine gömdün. Neden katile koşa koşa gittin? Ondan ne bekliyorsun? Sana beklediğini verecekler mi Erdoğan?
‘PEŞİNEN SÖYLEYEYİM, YEMEZLER’
8. SADAT’ın Afrika planlarına katılıyor musun? 15 Temmuz’da kaybolan silahların, bu paramiliter yapının elinde olduğunu biliyor musun? Onlara bu rolü kim verdi? Evinde Adnan Tanrıverdi ile ne konuştunuz? Bekledikleri Mehdi kim?
9. Müzik ve dil yasakları ile gençleri kışkırtmanın toplumsal çatışma yaratmanın mı peşindesin? Peşinen söyleyeyim, yemezler.
10. NATO’ya atıp tutuyorsunuz. Ben NATO’nun gerekliliğine inanıyorum. NATO’dan çıkmak yerine yabancı askerleri topraklarımızdan çıkaralım diyorum, var mı sende o yürek? Getirebilir misin bunu Meclis’e?’’
Sorular samimiyetle, yüreklice cevaplanmasa bile zararı yok. Çünkü halkımız bu soruların cevabını AKP iktidarı sahiplerinden daha iyi bilmektedir. Bu soruların cevaplarını bilen Türk Milleti çürümüş AKP iktidarına sandıkta tek tek verecek ve gideceksiniz…
Son olarak geçen hafta küçük bir kaza sonucu hastaneye kaldırılan ve şimdi evde dinlenen İlçe Başkanımız Mustafa ALICI ‘yı arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Parti Meclis üyelerimize, Ankara İl Başkanımız Ali Hikmet Akıllı Başkanımız ve İl Yönetimimize, Ankara Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanvekillerimize ve Belediye Bürokratlarımıza, İlçe Kaymakamımız Zafer ENGİN beye, Şereflikoçhisar Belediye Başkanımız Memiş Çelik beye, İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım beye, Deva Partisi İlçe Başkanı Güray Özcan beye, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hakan ATAÇ beye, Saadet Partisi İlçe Başkanı Bekir Asıcıoğlu’na, İlçemiz Sivil Toplum Temsilcileri ve Başkanlarına, İlçemizin saygıdeğer basın mensuplarına, parti delegelerimiz ve üyelerimize gönüldaşlarımız olan ilçe halkına çok teşekkür ederiz. Var olsunlar sağ olsunlar. İlçe Başkanımız birkaç güne kadar alanlarda olacaktır.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat