Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kızılay’da görev değişimi YENİ KOORDİNATÖR NİYAZİ DÜĞER

İlçemiz Kızılay Şubesinde görev değişimi oldu. Ömer Karacan’ın Koordinatörlük yaptığı Kızılay Şubesinde yeni Koordinatör Niyazi Düğer oldu.

2016 Şubat ayında seçimle Kızılay Şubesi Başkanı seçilen Ömer Karacan görevi Niyazi Düğer’e devretti.

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Kızılay Ankara Şubesinden gelen yazı ile görevi teslim eden Karacan yapmış olduğu açıklamasında, 2016 Şubat’ında seçimle göreve geldiğini, 2016 senesinde 15 Temmuz olayları olduğunu belirterek; “ 2017 yılında bizi açığa aldılar yani Kızılay’ın ilçemizdeki şubesini kapatıyoruz dediler. Müfettiş geldi, burada bulunan bütün malzemeleri bana teslim yedi emin olarak teslim ettiler. Ben bu olaya itiraz ettim. Bizim gibi itiraz edenlerin çoğunu tekrar temsilcilik olarak yeniden açtılar. Şubelik elimizden gitti, artık temsilci olduk. Anadolu Yakası Escort O dönemde 300 küsür şube kapandı. Bundan sonra bizler gelirsek te, gidersek te atama ile olmaya başladık. Geçtiğimiz günlerde genel Merkezden bir yazı geldi, her hangi bir sebep göstermeksizin görev değişikliği yazısı geldi. Bir an önce teslim edin deniliyor. Arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Görevi teslim alan Yeni Kızılay Koordinatörü Niyazi Düğer ise, Ömer Beyin faaliyetlerini takip ediyorduk. Benim buraya görevlendirilmem ise, bizler zaten biliyorsunuz, yardım faaliyetlerimiz var. Bizi uygun görmüşler, siz bu işi zaten yapıyorsunuz dediler, bizlerde kabul ettik. Sağ olsun Ömer abi İlçemiz Kızılay’ı iyi bir yere getirdi. Bizim tek hedefimiz bu yeri biraz daha ileriye taşıyabilmek” dedi. Bizler şuan temsilciyiz. İlk hedefimiz burasını yeniden şube olarak faaliyete geçirmek. İnşallah hayırlı olur” dedi. Kızılay

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat