Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Koçak, kutlama mesajı yayınladı

Belediye Başkanı Mustafa Koçak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Başkanımız Sayın Koçak yayınladığı mesajında; 23 Nisan’ın istiklalimizin, istikbalimizin ve tüm değerlerimizin, hiçbir güç ve unsur karşısında esir alınamayacağının dünyaya haykırıldığı bir gün olduğuna vurgu yaptı.
Belediye Başkanı Mustafa Koçak yayınladığı mesajında; ‘’23 Nisan Türk milletinin mevcudiyetini korumak, gelecek nesillere taşımak, sarsılmaz birlik ve beraberliğimizi yarınlarımıza taşımaktan büyük onur ve gurur duyduğumuz, en büyük miraslarımızdandır, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi, hakimiyet kayıtsız, şartsız milletindir. Bizler bu parola etrafında kilitlenerek ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz, bu bayram aziz vatanımızı her alanda en ileriye taşımak için yılmadan, büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmamıza ve kenetlenmemize vesiledir.” Dedi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği dünyanın yegane çocuk bayramı olan 23 Nisan’ın, yarınlarımızın teminatları olan sevgili yavrularımızın el ele vererek tüm dünyada sevgi, barış ve kardeşlik tohumları ekeceklerine inancın tam olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Koçak; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor; çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, sevgiyle kucaklıyorum.” Dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat