Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

KAYMAKAMLIKTA 2 PERSONEL HAKKINDA SORUŞTURMA

İlçemiz Kaymakamlığında çalışan iki personel hakkında görevi kötüye kullanma ve çeşitli iddialarla soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
İlçemiz gündemi son birkaç gündür İlçemiz Kaymakamlığında çalışan iki kişi hakkında açılan soruşturmayı konuşuyor. Konu ile ilgili iddialara göre asli görev yerleri başka birimler olmasına rağmen uzunca yıldır İlçemiz Kaymakamlığı bünyesinde görev yapan iki kişi hakkında gerek daha önce yapılan şikayetler gerek görevi kötüye kullanma gerekse siyasi propaganda yaptıkları iddiası ile soruşturma açıldığı iddia edildi.
Geçtiğimiz hafta sonuna doğru yaşanılan olayla ilgili her hangi bir resmi açıklama yapılmazken, soruşturma açıldığı iddia edilen 2 personelin birisinin izine ayrıldığı diğer personelin ise görev asli görev yerinde çalışmasına devam ettiği, soruşturma evraklarının hazırlandığı ve ilgili birimlere sunulduğu edinilen bilgiler arasında yer aldı.
Görevi kötüye kullandığı ve siyasi propaganda yaptığı iddiaları ile soruşturma açıldığı iddia edilen personeller hakkında nasıl bir gelişme yaşanılıp yaşanmayacağı ise ilerleyen gülerde netlik kazanacak.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat