Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Korkunç olay! Yengesi ve yeğenini öldürdü, abisini yaraladı CİNAYET ZANLISI İLÇEMİZDE YAKALANDI

Aksaray’ ın Sarıyahşi ilçesi Sipahiler köyünde meydana gelen korkunç olayda E. D. (51), miras anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı yengesi B. Ö. (56), ve yeğeni Y. D. (37)’ yi silahla öldürürken, abisi M. D.l’ i yaraladı. Olay yerinden kaçan zanlı İlçemizde yakalandı.
Geçtiğimiz günlerde hemen yan komşu ilçe olan ve Aksaray’a bağlı olan Sarıyahşi İlçesi Sipahiler köyünde cinayet olayı meydana geldi. 2 kişinin yaşama veda ettiği 1 kişinin yaralandığı olayla ilgili iddialara göre, İlçemizde de akraba tanıdıkları olan E. D. İle kardeşi M.D. Miras anlaşmazlığı nedeniyle tartışmaya başladı. Gittikçe alevlenen ortam yerini kavgaya bıraktı. İşte ne olduysa tam bu anda oldu ve E.D. kardeşi M.D., yengesi B.Ö. ve yeğeni Y.D.’ye silahla ateş etti. Yaşanan üzücü olayda, B.Ö. ve Y.D. hayatını kaybederken M.D. başından ve elinden hafif yaralandı.
Olay yerinden kaçan cinayet zanlısı E.D., tedavi olmak için geldiği İlçemiz Devlet Hastanesinde polisler tarafından ilçemiz jandarmaya, ilçemiz Jandarması tarafından da Sarıyahşi ilçe Jandarmaya teslim edildiği belirtildi.
E.D., ilçemizde çıkarıldığı mahkeme sonucunda tutuklanarak, cezaevine konulduğu öğrenildi.
Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi yapıldıktan sonra toprağa verilirken İki ailenin, İngiltere ve Almanya ülkelerinde yaşadığı ve yıllık izin için memleketlerine geldikleri, olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat