Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Gök, afetten zarar gören vatandaşları dinlemiş!

Cumhuriyet Halk Partisi Bölgemiz Milletvekili Levent Gök, yağıştan dolayı zarar gören Çalören Mahallesine gelerek incelemelerde bulundu. İlçe Başkanı Mustafa Alıcı’yla birlikte mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Gök’ten mahalle sakinleri borçlarının ertelenmesi için meclise soru önergesi vermesini istemişler.

Geçtiğimiz hafta yağan yağmur ve ardından oluşan sel sularından dolayı zarar gören Çalören Mahallesine CHP Milletvekili Levent Gök ziyarette bulunmuş. Milletvekilinin ziyareti ile ilgili Gazetemize bilgi verilmezken ziyaret sonrası CHP İlçe Başkanlığı tarafından İlçemiz basın mensuplarına gönderilen bilgi notunda şöyle denildi:

“Bölge Milletvekilimiz Levent Gök ve İlçe Başkanımız Mustafa Alıcı Çalören mahallemizi ziyaret ederek mahalle sakinlerinin şirinevler escort taleplerini dinlemiştir. Afetten dolayı zarar gören vatandaşlarımız ziraat bankası ve tarım kredi kooperatifine olan borçların faizsiz ertelenmesi konusunda milletvekilimizden mecliste soru önergesi vermesini istemişlerdir. Konu ile ilgili notlarını alan milletvekilimiz gerekli çalışmayı yapacağını ifade etmiştir”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat