Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Memiş Çelik en başarılı Belediye Başkanı seçildi

Belediye Başkanı Memiş Çelik, Medya Ankara tarafından “Ankara’nın taşra ilçeleri arasında en başarılı Belediye Başkanı kim?” şeklinde yaptığı anketin sonucunda İlçe Nüfus yoğunluğuna göre en başarılı Belediye Başkanı seçildi.
Medya Ankara tarafından Ankara’nın taşra ilçeleri arasında en başarılı Belediye Başkanı ile ilgili yaptığı anket sonucunda İlçe Nüfus yoğunluğuna göre birinci olurken oy çokluğuna göre de ikinci oldu.
Anketin, www.medyaankara.com’da online olarak yapıldığı, 8 günde toplam 13196 oy kullanıldığı, 16 taşra ilçe Belediye Başkanı arasında ilk 9 sıranın listelendiği belirtildi.
Liste arasında İlçemiz Belediye Başkanı Memiş Çelik’in, ilçe nüfus yoğunluğuna göre aldığı toplam 6,671 oy oranı ile birinci olduğu ve oy çokluğuna göre de aldığı toplam 2222 oyla ikinci olduğu görüldü.
Medya Ankara’nın internet sitesinde anket sonucu açıklanırken anketle ilgili olarak sitede yer alan haber ise şöyle;
“Medya Ankara olarak Ankara’nın en başarılı ilçe belediye başkanını vatandaşlara sorduk.
Bu sorunun cevabını 3 ayrı anket ile aradık.
1. soruda “Ankara’nın merkez ilçeleri arasında en başarılı belediye başkanı sizce kim?”, 2. soruda “Ankara’nın taşra ilçeleri arasında en başarılı belediye başkanı sizce kim?”, 3. soruda ise “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?” sorularını yönelttik.
Yapılan anketlerde, sıralama hem alınan oy sayısı ile sıralanırken, küçük nüfuslu ilçelerde hak kaybına sebep olmaması için ankete dahil olan ilçelerin nüfus oranları ile alınan oyların yüzdelik oranları hesaba katılarak ikinci sonuçları yayınlıyoruz.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat